Visste du att Neal’s Yard Remedies ansiktsvårdsserie med ros är en av Kate Moss stora favoriter? Och alldeles oavsett om du är en toppmodell eller inte, så finns det många anledningar till att testa denna lugnande ansiktsvårdsserie.

Rosprodukterna från Neal’s Yard innehåller Damascenerros från bergen i Iran. Rosen som ingrediens verkar både lugnande och anti-inflammatorisk på huden – tillsammans med de övriga ingredienserna hjälper produkterna i serien till att bevara hudens fukthalt, återställa spänsten och ge dig en jämn hudton.

Blir du nyfiken på att testa? Spana in vår guide till rosenserien nedan:

Neal’s Yard Remedies Rehydrating Rose Facial Wash

NYR_Rose_Facial_Wash.jpg

Vad? En milt löddrande ansiktsrengöring som fräschar upp och rengör din hud. Den tar effektivt bort smink och smuts utan att rubba hudens egen fuktbalans.

För vem? Passar dig som har normal till torr och känslig hud. Den är milt löddrande, och berikad med extrakt från vårdande rose otto, anti oxodant-rik och fuktgivande aloe vera samt lugnande rosa rosblad.
Köp här för 215 kronor >>>

Neal’s Yard Remedies Rehydrating Rose Toner

NYR_Rehydrating_Rose_Toner.jpg

Vad? Ett renande och balanserade ansiktsvatten som fräschar upp huden och gör den redo för återfuktning. Känns lätt kylande.

För vem? För normal och känslig hud.

Köp här för 215 kronor >>>

 

 

Neal’s Yard Remedies Rehydrating Rose Facial Oil

 

Neals-yard-remedies-rehydrating-rose-facial-oil

Vad? En återfuktande ansiktsolja med en härlig doft av bland annat ros, geranium och patchouli. Den tillför huden antioxidanter, essentiella fettsyror och vitaminer – näring som behövs för att minska uppkomsten av fina linjer.

För vem? Ansiktsoljan återställer lyster för normal och mogen hud och den passar också för torr, fuktfattig och känslig hud.

Bonus: Den utsågs till Årets bästa ansiktsolja i Organic Beauty Awards 2018, med motiveringen: Från en tidlös pionjär, som i generationer levererat nyskapande naturliga produkter, kommer den här klassikern som ger huden exakt den omsorg vårt skandinaviska klimat kräver.

Köp här för 339 kr >>>

 

Neal’s Yard Remedies Rose Formula Hydrating Eye Cream

NYR_Rose_Hydrating_Eye_Cream.jpg

Vad? En ögonkräm som hjälper till att stärka, jämna ut och fylla ut fina linjer kring ögonen. Ger näring och stärker den känsliga huden runt ögonen. Kommer med tiden att minska uppkomsten av fina linjer.

För vem? Rekommenderas för alla hudtyper, även känslig hud.

 

Köp här för 345 kronor >>>

 

Neal’s Yard Remedies Rehydrating Rose Daily Moisture

Neals Yard Remedies Rehydrating Rose Daily Moisture

Vad? En återfuktande, vårdande och lugnande dagkräm. Den tillför huden en kraftfull cocktail av skyddande antioxidanter. Håller huden återfuktad i upp till 12 timmar (enligt kliniska tester).

För vem? Passar dig med normal och torr hud

 

Köp här för 369 kronor >>>

 

Neal’s Yard Remedies Rose & Almond Night Cream

Neals Yard Remedies Rose & Almond Night Cream

Vad? En nattkräm som åstadkommer märkbara resultat. Med en blandning av ekologisk mandel, nypon och nattljusolja berikar den här produkten din hud med näringsämnen och bibehåller din fuktbalans under natten.

För vem? Passar alla hudtyper!

Köp här för 335 kronor >>>

 

Neal’s Yard Remedies Rehydrating Rose Facial Polish

NYR_Rose_Facial_Polish.jpg

Vad? En ansiktspeeling som har en lätt blekande effekt på pigmentförändringar och mörka fläckar på huden. Den är rik på antioxidanter som skyddar och ger huden ny lyster.

För vem? Utvecklad för normal och torr hud.

 

Köp här för 239 kr >>>