Fredagen den 20 september 2019 är det prick 10 år sedan Hannah Sjöström startade den gröna skönhetsbloggen Naturligt Snygg.

På tio år har Naturligt Snygg växt från Hannahs personliga blogg om ekologiska och naturliga skönhetsproduker till att bli Sveriges största sajt om grön skönhet. Idag bloggar flera av Sveriges främsta ecobeauty-bloggare på sajten tillsammans med Hannah, och i Naturligt Snyggs webbshop säljs tusentals naturliga och ekologiska skönhetsprodukter från ett 60-tal varumärken.

Varje vecka besöker närmare 30 000 personer Naturligtsnygg.se, ungefär 13 000 fans hänger med oss på Facebook och 12 000 följer oss på Instagram. Vi är så tacksamma att vi varje dag får vara med och sprida kunskap och inspirera människor till grönare och mer hållbara val inom skönhet.

Extra roligt är det såklart på vårkanten när vi får träffa många av våra besökare och kunder live på vår gröna skönhetsmässa Green Beauty Day, i Stockholm!

Idag säger vi alltså TACK till alla er som läser, följer, sprider och hejjar på oss och den gröna skönhetsbranschen – tillsammans gör vi skillnad!

 

img-1

Mer läsning för dig: 

Hannah Sjöström berättar om sina 10 år med Naturligt Snygg >>>

Till våra kampanjer och erbjudanden >>>