Idag säger vi stort grattis till Sverige på Nationaldagen! Och så passar vi på att hylla alla drivna entreprenörer inom den svenska eko-beauty-branschen: tack för ert fantastiska jobb med att ta fram nya innovativa och effektiva skönhetsprodukter som inte bara gör oss snyggare utan också är schyssta för både människor, djur och miljö!

Låt oss ta en titt på ett urval av alla härliga svenska varumärken som vi har i Naturligt Snyggs sortiment:

 

Bruns-harsuffle-nr14

 

# Bruns – när de svenska frisörerna Cecilia & Johanna som driver salongen Bruns Frisörer i Lund och Malmö började utveckla sina egna ekologiska hårvårdsprodukter var succén snabbt ett faktum. Spana in deras populära schampon, balsam och stylingprodukter för håret – Hårsuffle, Saltspray och Hårmaskerna gör sig fint till sommarhåret!

 

 

Care of Gerd deodorant unisex

 

# c/o Gerd – syskonduon från Jokkmokk började tillverka ekologisk hudvård efter sin mor Gerds filosofi med naturliga ingredienser. Den aluminiumfria roll on-deodoranten är en favorit hos såväl kunder som bloggare. Håller oönskad odör borta, och håller dig torr och säker hela dagen. Populär och frisk unisex-doft. En modern klassiker i badrumsskåpet från Jokkmokk!

 

 

 

Estelle-thild-volume-mascara-box

 

# Estelle & Thild Mascara – när svenska skönhetsmärket Estelle & Thild lanserade sin ekocertifierade makeup-serie var det kanske inte så oväntat att både Volume Mascara och Long Lash Mascara snabbt blev storsäljare och superfavoriter – alla vill ju ha svarta täta fransar med volym och längd!

 

 

# Moonsun – svenska varumärket Moonsun satsar fullt ut på en holistisk hudvårdsserie som är hållbar både för människan och naturen. Allt är genomtänkt i minsta detalj från deras miljövänliga förpackningar i återvunnen plast, till de högkvalitativa ingredienserna, och alla produkter är fyllda med aromaterapi för att ge maximal effekt på huden. En av storfavoriterna är Bees Wax Oil – en vårdande, väldoftande kroppsolja som ger vackert glow i sommar!

 

 

 

Loelle Hallonfröolja, 30 ml

 

# Loelle – svenskhet för oss på Naturligt Snygg handlar om att öppna armarna och omfamna andra människor och kulturer. Stort tack säger vi till svenska varumärket Loelle som lyckats föra in de marockanska skönhetshemligheterna och produkterna i svenska badrumsskåpen. Raspberry Oil och Carrot Oil har gjort succé i hudvårdsrutinen – testa du med!

 

 

 

 

# Maria Åkerberg – omtyckta naturliga och ekologiska hudvården från Maria Åkerberg tillverkas i Frillesås och är idag en av landets mest kända märken. I sortimentet finns både hudvård, hårvård och smink – garanterat finns något som passar alla. Maria Åkerbergs ansiktsserum fungerar utmärkt att boosta huden med efter solens strålar – Vitamin C Serum jobbar mot pigmentfläckar, förebygger huden åldrande och ger en energikick till trött hud!

 

 

 

 

# Organics by Sara – hudterapeuten och näringsfysiologen Sara Nomberg har tagit fram en helt ekologiskt hudvårdsserie som baseras på vegetabiliska oljor. Serien tillverkas i Stockholm och inför sommaren passar Perfume Oil med doft av vanilj och citrus bra både för att dofta ljuvligt men även för att skydda sig mot myggen.

 

 

 

 

# Lip Organic Intimate Care – svenska Veronica Campell, grundare av Lip Organic Intimate Care, har tagit fram en fin serie med ekologisk intimvård! Sjävklart ska de känsliga slemhinnorna i underlivet få rena och välgörande oljor istället för starka rengöringsprodukter och tvålar som stör pH-balansen. Speciellt har rakoljan från Lip blivit en hit och passar fint inför bikinisäsongen!

 

 

 

Stort tack till er – och alla andra fantastiska gröna skönhetsmärken i Sverige!