För att fira Sveriges Nationaldag vill vi på Naturligt Snygg lyfta upp de svenska varumärkena och skönhetsentreprenörerna som ser till att den svenska ekologiska skönhetsbranschen blomstrar! Därför hittar du extra många härliga erbjudanden och gratisprodukter i shoppen idag, så handla svenskt – vi lovar att du inte kommer att ångra dig! 

 

Från Lund kommer de grymma entreprenörerna Cecilia och Johanna som driver Bruns Frisörer, certifierad grön salong i Lund och Malmö, som också gör egna hår- och hudvårdsprodukter som snabbt blivit superpopulära i hela landet! Idag har vi ett riktigt kanonerbjudande på Bruns produkter: köp ett valfritt schampo eller balsam i normalstorlek och få en travelsize av samma sort gratis på köpet! (värde 79 kr).

 

Går du i väntans tider eller har du en liten i familjen? Då är de svensktillverkade mamma- och babyoljorna från Me Anima ett måste! Grundaren Kattis Åkesson är hud, spa och aromaterapeut och använder eteriska oljor i sina produkter som skapar balans och välmående. Idag kan du köpa de prisbelönta oljorna till 30% rabatt här hos oss!

 

Syskonen Johan & Anna-Lena Wiklund startade det uppskattade hår- och hudvårdsmärket c/o Gerd 2008, och sedan dess har företaget växt från en liten källarlokal i Jokkmokk till en 800 kvadratmeter stor, modern fabrik som förser såväl svenskar som japaner med hållbara skönhetsprodukter från hår till huden. Om du köper produkter från c/o Gerd för 500 kronor – får du månadens gåva från dem gratis: ett perfekt resekit med Rosemary Body Shower, 30 ml och Lingonberry Schampo, 30 ml, totalt värde ca 80 kr.

 

Få svenskar har missat den gröna skönhetsentreprenören Maria Åkerberg. En av av de som drivit och utvecklat den svenska naturliga och ekologiska skönhetsbranschen från start. I fabriken i Frillesås utanför Göteborg produktutvecklas och tillverkas idag både hudvård, hårvård och smink! Om du handlar en produkt från Maria Åkerberg får du en Tan In A Bottle (en lätt brun utan sol), 30 ml, gratis, värde 69 kr – perfekt att grunda med innan den naturliga sommarbrännan är på plats!

 

Ett annat perfekt svenskt sommarkit är Loelles härliga paket med morotsfröolja och rosvatten i praktisk resestorlek. Idag kan du handla det till 20% rabatt! Loelle är döpt efter grundaren Dominiques andra dotter Loelle och återspeglar det han brinner för: familjen, miljön, en hälsosam livsstil och organiska och ekologiska produkter.

 

Idag är det också sista chansen att handla Body Bazars lyxiga arganolja och få deras superpopulära fasta African Black Soap på köpet (värde 79 kr). Svenska Body Bazar gör 100% naturliga och hållbara skönhetsprodukter för ansikte och kropp som bygger på mångåriga och beprövade skönhetstraditioner med fokus på få ingredienser. Förutom att produkterna är ljuvliga och effektiva är förpackningarna en fröjd för ögat!

 

Vi har fortfarande ett fåtal grymma produkter från Luxsit och Naturligtvis kvar i sortimentet. Idag kan du handla dessa till 30% rabatt. Ett par riktiga fynd och sista chansen om du älskade dessa svenska produkter tillverkade i Hammarby Sjöstad utanför Stockholm.

 

Vid årsskiftet klev mat- och hälsoinspiratören och entreprenören Renée Voltaire in på den svenska skönhetsmarknaden med sin fenomenala hudvårdsserie All Vegan Skin Care som är ekologisk, vegansk och ger huden en riktig näringskick! Nu har du möjlighet att köpa Renée Voltaires vårdande dag- och nattkräm i ett paket för endast 355 kr (ordinarie pris 548 kr).

 

Om du är sugen på att testa fler svenska naturliga skönhetsprodukter så vill vi också passa på att lyfta fram dessa härliga märken som också hittar i vår webbshop:

  • Naturliga, ekologiska och effektiva deodoranter tillverkas på Gotland av Deolicious som grundades av entreprenören Caroline Edlund.
  • Färg & Förändring tillverkar ekologisk hudvård. Deodoranterna i Flowers-serien är otroligt populära här hos oss.
  • Från Piteå kommer det ekologiska märket Hing, som tagit fram såväl rogivande som energigivande doftljus som funkar både ljuva sommarnätter och mörka vinterkvällar!
  • Humble Brush är ett ungt Stockholmsbaserat företag som brinner för god tandhälsa alla – och som stöttar projekt för förbättrad munhälsa runt om i världen!
  • Få har missat Moonsuns ekologiska och smarta produktserie som är framtagen av Mia Skaug och Jenny Svärendahl. De skapar skönhetsprodukter som är hållbara för både människan och naturen – unisex, väldoftande och välgörande!
  • True Organic of Sweden har ett litet – men ack så uppskattat – produktsortiment framtaget av Tina de Sousa. Storsäljaren All You Need Is Me är en multikräm som älskas av alla!