Idag säger vi stort grattis till Sverige på Nationaldagen! Och så passar vi på att hylla alla drivna entreprenörer inom den svenska eko-beauty-branschen: tack för ert fantastiska jobb med att ta fram nya innovativa och effektiva skönhetsprodukter som inte bara gör oss snyggare utan också är schyssta för både människor, djur och miljö!

För att fira Nationaldagen har vi valt ut några av de allra populäraste svenska produkterna i vårt sortiment – och säljer dem med 20-30% rabatt endast idag. Med andra ord ett utmärkt tillfälle att investera i en svensk klassiker idag.
Observera – förutom Bruns är dessa erbjudanden inte längre aktuella, men produkterna är asgrymma och värda att köpa även till ordianariepris, nu när det inte lägre är nationaldagen! 

 

Bruns_schampo_01_pumpflaska# Bruns Schampo & Balsam 01 – när de svenska frisörerna Cecilia & Johanna som driver salongen Bruns Frisörer började utveckla egna ekologiska hårvårdsprodukter var succén snabbt ett faktum. Schampo och Balsam 01 är en hårvårdsserie för klassiskt skandinaviskt hår som ger volym och lyster. Och som doftar alldeles himmelskt av kardemumma och
Här kan du köpa alla storlekar av Bruns Schampo och Balsam 01 med 25% rabatt >>>  (OBS! Just detta erbjudande gäller tom söndag 10/6 :) 

 

Care of Gerd deodorant unisex

# c/o Gerd Deodorant Unisex – den här aluminiumfria roll-on-deodoranten är en favorit hos såväl kunder som bloggare. Håller oönskad odör borta, och håller dig torr och säker hela dagen. Populär och frisk unisex-doft. En modern klassiker i badrumsskåpet från Jokkmokk.
Köp här för 169 kronor >>>

 

 

Maria-akerberg-face-lotion-more-vinnare

# Maria Åkerberg Face Lotion More, 100 ml – denna dagkräm blev framröstad av svenska folket som Årets Produkt 2016 i Organic Beauty Awards. Denna ansiktskräm för mogen hud återger huden dess elasticitet och spänst och normaliserar fuktbalansen. Har en superstor skara fans som aldrig skulle byta ut denna kräm mot någon annan.
Testa själv för 449 kronor >>> 

 

 

 

moonsun-facecream.jpg# Moonsun Face Cream – det svenska varumärket Moonsun satsar fullt ut på en holistisk hudvårdsserie om är hållbar både för människan och naturen. Allt är genomtänkt i minsta detalj från deras miljövänliga förpackningar i återvunnen plast, till de högkvalitativa ingredienserna, & alla produkter är fyllda med aromaterapi för att ge maximal effekt på huden. En av storfavoriterna är Face Cream – en balanserande och vårdande ansiktskräm som passar perfekt för torr och mogen hud.
Köp Moonsun Face Cream för 398 kronor >>>

 

Estelle-thild-volume-mascara-box# Estelle & Thild Mascara – ingen produkt har en sådan ikon-status i svenska kvinnors sminkväskor som en svart mascara. När svenska Estelle & Thild lanserade sin ekocertifierade makeup-serie förra våren var det kanske inte så oväntat att Volume Mascara och Long Lash Mascara snabbt blev storsäljare och superfavoriter – alla vill ju ha svarta täta fransar med volym och längd.
Köp Estelle & Thild Volume Mascara för 199 kr >>>
Köp Estelle & Thild Long Lash Mascara för 199 kr >>>

 

8081-00000_Cover_stick-la.jpg# Maria Åkerberg Cover Stick – en annan storfavorit i sminkväskan är Maria Åkerbergs Cover Stick. Grundaren Maria Åkerberg säger själv att hon utvecklar ekologiska makeup-produkter som hon saknat på marknaden. Och med Cover Stick lyckades hon verkligen pricka in ett behov hos många svenska kvinnor: denna smidiga dubbelpenna kan man enkelt ha med i handväskan och den funkar utmärkt för att dölja små fläckar och ojämnheter även i ett osminkat ansikte. Sitter kanonbra också!
Köp Maria Åkerbergs Cover Stick här för 199 kr >>> 

 

lip-organic-intimate-care-cleansing-gel-moisturising-oil-600x600 (1)# Lip Organic Intimate Care Cleansing & Moisturising Oil – medan utbudet av ekologiska krämer och oljor för huden och ansiktet har blomstrat, så var det länge tomt på intimhyllan. Men det har svenska Veronica Campell, grundare av Lip Organic Intimate Care ändrat på. Sjävklart ska de känsliga slemhinnorna i underlivet få rena och välgörande oljor istället för starka rengöringsprodukter och tvålar som stör pH-balansen. Både rengöringsoljan och rakoljan från Lip har tagits emot med öppna armar av tacksamma kvinnor – sällan har produkter blivit favoritklassade så snabbt!
Köp Lip Cleansing & Moisturising Oil för 199 kr >>>
Köp Lip Shaving & Moisturising Oil för 199 kr >>>

 

argan-olja-oil-arganolja-loelle-600x600# Loelle Argan Oil – svenskhet för oss på Naturligt Snygg handlar om att öppna armarna och omfamna andra människor och kulturer. Stort tack säger vi till svenska varumärket Loelle lyckats föra in de marockanska skönhetshemligheterna och produkterna i svenska badrumsskåpen. Loelles 100% ekologiska och rena arganolja har redan fått kultstatus bland våra kunder.
Köp Loelle Argan Oil för 199 kr >>>