Ekologisk hudvård för gravida. Skådespelerskan Natalie Portman har länge varit ett fan av den ekologiska hudvården från brittiska märket Pai. När hon var gravid för något år sen skapade Pai produkter för henne, som skulle hjälpa till att hålla magen fri från bristningar – och det fungerade mycket bra! Nu lanseras dessa gravidprodukter i Sverige och ingår i Pais sortiment permanent.

 

Nyheterna är en duo som heter Pomegranate & Pumpkin Seed Stretch Mark System där det ingår en extra fuktgivande kroppskräm (innehåller bland annat sheasmör och oljor från granatäpple och pumpafrön) som låser in fukt i huden vilket gör att den håller sig mer elastisk, samt en vårdande olja (bland annat solrosolja och olja från granatäpple och pumpafrön) som är rik på olika fettsyror, som hjälper till att hålla huden mjuk och motverkar bristningar.

Man använder krämen på morgonen och använder oljan under kvällen. Duon är fri från eteriska oljor och andra dofter, så den kan användas under hela graviditeten och passar också den känsligaste huden.

Förutom den nya gravidduon lanserar Pai också en ny ansiktskräm för mogen och känslig hy: Age Confidence Cream. Denna lugnande kräm tillför huden stora doser av omega-fettsyror, vitaminer och antioxidanter som hjälper till att återfukta och göra mogen hud mjuk och smidig.

 

Spana in nya gravidduon från Pai här >>>

Spana in nya Age Confidence Cream här >>>