Tävling. Kul att det var så många som var med och tävlade om hudvårdskit från svenska Moonsun Organic på vår Facebooksida. Nu är tävlingen avslutad och två vinnare utsedda. Stort grattis säger vi till Emily Hansson och Sandra Hilbrand!

Men det bästa med den här tävlingen är att ingen behöver gå lottlös. För alla er Moonsun-fans ger vi nu 15% rabatt på hela sortimentet!

Ett härligt tröstpris nu när hösten har kommit! Passa på att fynda fantastisk svensk hudvård som verkar både återfuktade, uppiggande och närande – och som funkar för hela familjen. Kroppssortimentet är milt och skonsamt och multiprodukten Body & Hair Soap funkar från topp till tå, på både stora och små! Den prisvinnande Beeswax Bodyoil är ett måste året om, men särskilt bra nu på hösten när huden blir lite torrare. Sockerskrubben är lätt beroendeframkallande och så skön att använda i duschen eller badet för att varva ner och ta hand om sig själv – aromaterpi och peeling i ett! 🙂

Ansiktsvården håller superhög klass och bland favoriterna märks både c-vitaminserum (börja använda NU, så bra extraboost nu under hösten + hjälper mot ev pigmentfläckar/solskador från sommaren) och de grymma rengöringarna – om du gillar oljebaserad rengöring måste du testa Cleansing Oil!!

Hoppas ni alla hittar några nya favoriter från Moonsun Organic – eller bara ser till att bunkra upp era klassiker nu!

Klicka här för att komma till kampanjen >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>