Stort grattis säger vi till de två vinnarna i vår Moonsun-tävling på Facebook, som vinner varsitt lyxigt ansiktsvårdskit från Moonsun. Det var ett stort intresse för tävlingen och Moonsuns produkter – så låt oss djupdyka lite bland Moonsuns ansiktsprodukter.

Moonsun har ett litet men noga framtaget produktsortiment som kan mixas och matchas beroende på hudtyp och årstid. Ansiktsvård är indelad i tre steg: rengöring, fukt och vård, och alla produkter är unisex. Låt oss kolla på alternativen:

Steg 1: rengöring

Moonsun har tagit fram två olika rengöringsalternativ:

Moonsun_CleansingCreamMoonsun Cleansing Cream är en skonsam rengöringskräm som löser upp smuts och orenheter i huden och doftar härligt av citrus. Den tar effektivt bort makeup. Den passar de flesta hudtyper och går även bra att använda vid rakning.

Köp här för 299 kr >>>

 

 

Moonsun_CleansingOilFör dig som föredrar oljebaserad rengöring finns Moonsun Cleansing Oil som är en vitaminrik rengöringsolja som effektivt löser upp makeup och orenheter i huden. Den passar de flesta hudtyper, men framförallt för normal och fet hud. Även denna kan användas både som rengöring och vid rakning.

Köp här för 265 kr >>>

 

Steg 2: återfuktning

Moonsun-refreshing-face-mist-200mlEfter rengöring (eller rakning) är ansiktsvattnet Moonsun Refreshing Face Mist perfekt att använda. Det är ett milt, fuktgivande och pH-reglerande ansiktsvatten som har en uppiggande ”unisex”-doft av citrus. Passar de flesta hudtyper.

Köp här för 265 kr >>>

 

 

Steg 3: vård

Avsluta din ansiktsrutin med en kombination av serum, kräm och/eller ansiktsolja, beroende på vad din hud behöver just nu. Alla produkter går att använda enskilt eller ihop med varandra.

moonsun-vitamin-c-serum.jpgMoonsun Vitamin C Serum är en c-vitaminbomb som innehåller aloe vera, lind, havtorn och neroli som boostar huden med fukt och vitaminer. Perfekt serum att använda nu under våren och sommaren när solen utmanar huden lite extra.
En del använder serumet under ansiktskrämen, men den kan också användas på egen hand, särskilt om man har en yngre hud som inte har behov av extra vård.

Köp här för 365 kr >>> 

 

moonsun-facecream.jpgAnsiktskrämen Moonsun Face Cream är balanserande och vårdande och passar extra bra till torr, mogen hud. Ansiktskrämen innehåller bland annat vårdande macadamia olja och havtorn som lämnar huden mjuk och smidig. Om du har mycket torr hud använder du den med fördel ihop med ansiktsoljan nedan.

Köp här för 398 kr >>>

 

Moonsun_FaceOil

Ansiktsoljan Moonsun Face Oil har en balanserande och utslätande effekt. Den ger huden en sammetslen känsla och fantastisk lyster. Har en härlig doft av neroil och lindblom.

Köp här för 398 kr >>>

 

 

Vinnarna i Moonsun-tävlingen

Här är de två vinnarna i vår Facebook-tävling som vinner varsitt kit med Moonsun Face Oil, Face Cream och Cleansing Cream – som också delar med sig av sina bästa tips för sommarens ansiktsvård:

Susanne Styre: Grundar med morotsfröolja (som också ger fin färg) och sedan kräm med solskyddsfaktor.”

Alexandra Lovèn: Ser till att alltid ha spf 50, är noga med att återfukta och smörjer ansiktet morgon och kväll med jojobaolja för att lugna huden!” 

Stort grattis till er!

 

Här kan ni handla hela Moonsuns sortiment >>>