Är du nyfiken på Madara? Det lettiska märket som har högkvalitativ och effektiv hudvård – men också naturliga och populära serier för håret.

Här spanar vi in fem toppsäljare från Madara – riktigt härliga produkter för huden och håret som älskas av er kunder:

Madara Miceller Water

madara-MICELLAR-WATER-100-MLAtt det här ansiktsvattnet är en storfavorit bland er kunder är inte så konstigt. Det är en grym multiprodukt som kan användas både som sminkborttagare och som en toner i ansiktet. Den tar skonsamt bort smink och orenheter (klarar också av vattenfast mascara!!) samtidigt som den balanserar huden och ger den ny fukt.

Köp här för 159 kr >> 

 

 

 

 

 

Madara Time Miracle Repair Serum

Madara Time Miracle Cellular Repair Serum

Detta populära ansiktsserum från Madara berikar huden med fukt och vitalitet – och ger en märkbar minskning av fina linjer och rynkor. Perfekt för dig som vill ha en jämn hudton, minskade porer och som hålla huden ung och fast.

Köp här för 519 kr >> 

 

 

 

 

 

Madara Nourish & repair Shampoo + Conditioner

Nourish-and-repair-madaraTvå storsäljare är Madaras olika schampon och balsam. Alla mest populär är duon Nourish & Repair som är djuprengörande och vårdande produkter för torrt och skadat hår.

Denna duo ger dig ett silkeslent och glansigt hår i vår!

Här kan du handla Nourish & Repair Schampo för 149 kr >>

Och här hittar du Nourish & Repair Conditioner för 149 kr >>

 

 

 

Madara Travel Kit – Fab Skin Jet Set

Madara Travel Set - Fab Skin Jet SetDet här ursnygga och superpraktiska settet från Madara är också en av våra kunders stora favoriter. Här hittar du fem rengörande och fuktgivande produkter för ansiktet som är perfekta att ha med på resa. Dessutom är det ett riktigt klipp – kostar nästa samma som enbart ögonkrämen Anti-Fatigue Eye Rescue Cream som ingår!

 

Här handlar du Madara Travel Kit för 420 kr >>

 

 

 

Madara Deep Moisture Cream

madara-DEEP-MOISTURE-CREAM-50-MLEn riktig hudvårdsklassiker är denna ansiktskräm från Madara. Den håller din hud återfuktad i upp till 24 timmar (!) och gör huden smidig och fast.

Innehåller lugnande groblads- och havtornsextrakt som tillför huden fukt med långvarig effekt. Passar perfekt för alla med torr hud som behöver extra återfuktning efter den kalla och torra vintern.

Här kan du handla Deep Moisture Cream för 295 kr >>

 

 

 

 

 

Här hittar du samtliga produkter från Madara >>>