Det är hög tid att klicka hem ordentliga solskydd inför vårsolen och sommarsemestern! På så vis har du ett lager hemma när väl solen behagar dyka upp. Vi har därför skapat en mini-guide till Solskyddsmärket Lovea som du dessutom får 20 % rabatt på just nu! Passa på – det är dumt att bränna dig!
 
Shoppa solskydd med 20% rabatt här >>>
 
Lovea Sun Screen Moisturizing Spray SPF 30 BIO, Just nu: 135 kr
Superbra allround solskydd. Lätt att applicera då den har smart spray funktion och inte bildar ett tjockt lager utanpå huden. Extra bra att den tål svett och bad – den är vattentålig!

Lovea Sun Screen Spray Disney Kids SPF 50 BIO, Just nu: 175 kr
Solskydd för barn med hög SPF för att inte känslig hy ska brännas. Fri från gifter, vattenfast och enkel att spraya på huden. Produkten är nominerad i kategorin Bästa solprodukt i Organic Beauty Awards.
 

Lovea Sun High Protection Face Cream SPF 50+, Just nu: 143 kr
Loveas populära solskydd för ansiktet nu med uppdaterad och ännu bättre formula! Produkten lämnar huden lätt återfuktad, har anti-age-effekt och är nanofri! Den här är ett måste om du vill slippa en röd och flagande näsa eller stramande hy.
 

Lovea Moisturizing After Sun Lotion BIO, Just nu: 79 kr
För att vårda och lugna solskadad hud fungerar denna After Sun Lotion perfekt. Ger kylande effekt och återfuktar på djupet.
 

Lovea Natural Monoi and Coconut Tanning Oil 125 ml, Just nu: 79 kr
Passar för dig med mörkare hy som sällan bränns eller blir röd. Den här sololjan hjälper dig att få en snabbare och djupare bränna. Den här multiprodukten som doftar ljuvligt av kokos är perfekt i strandväskan efter som den också verkar vårdande på slitna solblekta hårtoppar, passa på att spraya i när du kliver upp ur ett salt bad!
 

Lovea Natural Tanning Dry Oil Spray, Just nu: 79 kr
En härlig torrolja som ger en djup och intensiv bränna. Passar dig som lätt blir brun och aldrig bränner dig. Oljan ger fin lyster, doftar gott och ger fukt.
 

Lovea SPF 15 Cream Spray, Just nu: 119 kr
Perfekt solskydd för hud som redan exponerats för solen och fått en ”grundbränna”. Solskyddsfaktorn är enkel att applicera med spraymunstycket, är vattenfast och innehåller 98 procent naturliga ingredienser.
 

Lovea Autobronzant Self Tanning Spray BIO, Just nu: 119 kr
För dig som vill fuska fram lite bränna innan du beger dig ut på stranden så kan vi varmt rekommendera denna! Du får en naturlig och jämna bränna som du gradvis kan bygga upp! Tunn och lätt formula som du sprayar på huden.
 

 
Shoppa solskydd med 20% rabatt här >>>

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>