Hannah Sjöström i Emily Tee från Katarina Waldenström. Foto: Henry Lundholm. 

Kreatören och entreprenören Katarina Waldenström vill skapa ett nytt förhållningssätt till kläder för medvetna kvinnor. Med sin klädkollektion vill hon erbjuda en tidlös, modern och hållbar garderob. Och på samma gång skapa ro och utrymme i garderoben och  – i förlängningen också ro i själen.

Naturligt Snyggs bloggare Hannah Sjöström bär själv många kläder ur Katarinas kollektion:

”Katarina har lyckats ta fram plagg som passar till allt och som är otroligt sköna på kroppen. Hon har verkligen hittat nyckeln till en hållbar garderob och man slipper klädångest – på riktigt. Jag känner mig alltid rätt och lätt i hennes plagg. Katarina har också tänkt till runt kvaliteten, det här är kläder som jag kommer att bära länge. Det känns skönt att ha plagg som inte riskerar att kännas daterade nästa sommar”, säger Hannah Sjöström.

 

Katarina Waldenström


Lanserar nytt varumärke i vår

Under våren och sommaren kommer Katarina Waldenström kollektion att byta namn till KWOSHARE för att markera att kollektionen både tar tillvara på och inkluderar samarbete mellan kvinnor.

För Naturligt Snyggs läsare erbjuder Katarina Waldenström 20% rabatt på alla kläder i den befintliga Katarina Waldenström-kollektionen. Ange kod NATURLIGTSNYGG i hennes webbshop.

kwoshare

Förstärk din stil

Med Katarina Waldenströms kollektion blir livet lite enklare och lugnare. Den innehåller plagg för alla tillfällen, och livsstilar för alla som vill bära hållbara, snygga, bekväma och tidlösa plagg. Kollektionen har oändliga kombinationsmöjligheter i lugna färger och design som sparar tid och plats i din garderob.

Hitta ditt eget tillfälle att bära plaggen, hemma, på resan, på yogamattan eller när du rör dig i vardagen.

Handla här – och ange koden NATURLIGTSNYGG för 20% rabatt på alla produkter under fliken Katarina Waldenström, gäller tom 18 juni 2016.