Vi välkomnar vårt nya varumärke Mildred till Naturligt Snygg! Ett svenskt varumärke som gör läppbalsam för torra läppar, är både vegansk och ekologiskt och skyddar dina torra och spruckna läppar samtidigt som den mjukgör, ger glans och fukt.

Mildred grundades 2020 av Tilda Nordh, entreprenör och utbildad hudterapeut. Tilda Nordh tyckte att det var dags för en förändring då det saknades en produkt för torra läppar tillverkad med kvalitet och hållbarhet i åtanke – så hon tog saken i egna händer och skapade ett eget läppbalsam!

 

Läppbalsamet görs för hand i en svensk fabrik med ekologiska, vilda och hållbara råvaror. Innehållet består av kallpressade, vårdande ekologiska oljor från mandel, havre, ricin och havtorn. Läppbalsamet är veganskt och testast därmed inte på djur – bara på riktiga läppar! Den stilrena svarta förpackningen är 100% nedbrytbar och går att återvinna.

💋 Återfuktar om torra läppar

💋 Veganska, ekologiska & kallpressade ingredienser

💋 Återvinningsbar och komposterbar kartong

💋 Tillverkas i Sverige

 

Visste du också att Mildred klarar av att hänga med dig solen utan att smälta? De kallpressade, ekologiska oljorna har även en naturlig SPF 5. Formulan är fri från vatten och kan därför skydda läpparna både inomhus och när du är ute på till exempel segling eller skidåkning. Ett litet extra plus i kanten: Mildreds mandelolja funkar även för allergiker!

Mildred lipbalm tar hand om dina torra läppar och är snäll mot vår planet. Passa på att klicka hem Mildred Lip Balm här för 119 kr (ordinarie pris 149 kr) >>>