Naturligt Snyggs grundare, författaren och bloggaren Hannah Sjöström, bjuder gästerna på Green Beauty Day på något hon kallar för Morning Bliss lördag den 4 maj! Du har väl haffat din biljett till vår gröna skönhetsmässa på Münchenbryggeriet? 

 

Hannah Sjöström är journalist och har skrivit om naturlig skönhet i över 10 år, allt ifrån hur man gör en grön detox i sitt badrumsskåp, till hur man maxar sin hudhälsa. 2016 kom hennes första bok ”Naturligt Snygg – så gör du en grön skönhetsdetox” och 2018 kom ”Hello Glow – vägen till strålande hud”.

Hannahs synsätt är naturligt och holistiskt, och hon menar att hudhälsa är något man jobbar långsiktigt med, och från flera fronter. Hon utbildar sig just nu till yogalärare och tänker bjuda gästerna på Green Beauty Day på en guidad meditation, andningsövningar och så klart lite sittande yoga!

”Meditation är ett otroligt bra sätt att reducera stress i kroppen, och många som lider av inflammatoriska hudtillstånd som acne, rosacea och känslighet i huden mår bra av av minska på stressen. Faktum är att alla mår bra av det, och meditation kan faktiskt hjälpa till att förnya huden!

Andningen är också starkt kopplad till stressreducering. Att syresätta kroppen mår alla bra av, och även hudcellerna mår bra av djupandning! Yoga är ett underbart sätt att röra på kroppen, och huden mår alltid bra av motion!”

 

”Morning Bliss med Hannah Sjöström ”

Lördag 4 maj, kl 10.

 

Biljetter till Green Beauty Day hittar du här. 

Läs allt om Green Beauty Day 2018 här. 

 

Kom och träffa Hella – Häxans Trädgård – på Green Beauty Day!