Meny

Ge dina drömmar liv!

Det nya året har börjat och jag vill, precis som de flesta andra, starta 2014 med att sätta upp en rad nya mål och drömmar att uppfylla.
Jag är ju en evig optimist som tror på att man kan få allt man vill bara man ger manken till med all sin kraft i form av tankar, känslor och drömmar! 

För många år sedan läste jag en fantastisk bok som heter “The Secret”, skriven av Rhonda Bryme.
Boken handlar om hur man uppår sina
 drömmar bara genom att ändra attityd och tankesätt.
I boken lär man sig att fokusera på det man verkligen vill ha i livet och hur man ska uppnå det
.

Tack vare The Secret har jag nu börjat skissa på en dreamboard. Detta för att förverkliga mina drömmar och komma närmare det liv jag verkligen vill leva!
En dreamboard är ett ark fyllt med urklipp på saker som just du tycker om, vill ha eller vill sträva mot i livet.
Det kan vara allt från en bild på en fin lägenhet, en förebild som du ser upp till, bilder på skor som du vill ha till bilder på kosten du vill äta eller kanske resan du vill åka på. Ett ark fyllt med drömmar helt enkelt! 

Tanken med en dreamboard är att ha den framme och synlig så att man ofta tittar på den och dess bilder.
Genom att se dina drömmar varje dag och ha de i bakhuvudet kan drömmen om hur du vill leva ditt liv bli alltmera tydlig och vägen dit blir därför både mera rak och effektiv.

Gör 2014 till drömmarnas år och tro på att du kan uppnå vad du vill! Det tänker åtminstone jag göra!

 

Välkommen in 2014!

img_5048

img_5051

img_50591

img_5053

img_5054

img_5060
 
maya-choklad

choklad-fondant (1)

akomaya

mimmialex

    

Jag och Pontus sade tack och hej till 2013 och välkomnade in 2014 igår med trevligt sällskap :).
Vi åt en underbart god 3 rätters parmiddag hemma hos Mimmi Doutsis & Marcus Adamsson tillsammans med Alexandra Bring och Ako Rahim. Även Filip Nilsson och Linus Routsalainen var med på middagen, vilket blev ett trevligt tillskott.

Nyårsaftonskvällen var lugn, rolig och trevlig precis som det ska vara. Vi umgicks, lagade mat ihop, spelade spel och skrattade en hel del. Förrätten bestod av en gratinerad hummer tillsammans med glutenfritt vitlöksbröd, som Ako tillagade med känsla. Huvudrätten, som Marcus och Mimmi förberedde, bestod av oxfilé, ugnsrostad potatis samt en fantastisk god capris sallad. Efterrätten stod jag för och mitt självklara val är då alltid någon form av choklad dessert, vilket igår blev en sockerfri chokladfondant med färska hallon och mjölkfri vaniljglass.
Med denna trevliga start på året så känner jag att det bara kan gå rakt upp mot stjärnorna.
Tack för en trevlig trevlig middag,kväll och natt igår! <3

Ps en del av bilderna är tagna av Alexandra. Kolla in hennes blog för fler fina bilder :)