Heeej! Jag har ju varit på mässa i Malmö, som var väldigt intressant med ekologisk mat och naturliga produkter. Är du egen företagare och söker efter flera kunder, återförsäljare och andra bra kontakter i branschen då är denna mässan något för dig. Jag träffade massor av bra företag och fick se fantastiska produkter för hälsan som både svenska och utlänska företag har. Har en del med mig hem och kommer göra ett blogg inlägg om mässan snart. Nu har jag landat hos min pappa i Lund och har tid att uppdatera bloggen. Så hej igen! Därför vill jag börja med att tipsa om avsnitt nr 2 från Allt För Mässan som jag och Ivan spelade in. Du hittar länken till avsnittet längre ner.

Natural Body Scrub150ml - 5.07oz (3) (1)

Avsnittet handlar bl.a om Kristina Holm från Svenska Örtmedicinska Institutet, där hon berättar om adaptogener och prisbelönta AdaptoLugn, som kan lugna en stressad kropp. Iréne von Arronet avslöjar AnneMarie Börlinds kommande produkt som bland annat skyddar mot blå strålning som vi utsätts för genom skärmar från våra mediaspelare. Schmidts deodoranter lanserar nya varianter för känslig hud, denna gången med doft. Om det berättar Mona Doust från Scandinavian Beauty Distribution. Emmi Snicker är en av superbloggarna som har stenhård koll på Zuiis makeup, hon tipsar om en speciell lip and cheek kräm. Maya och Mette Picaut finner varandra i stenarnas magiska värld. Vi får höra om Mettes resa från modell till hudvårdsproducent och vilken av hennes senare produkter som innehåller just en väldigt speciell sten. Tack till Svenska Örtmedicinska Institutet för att vi fick spela in detta avsnitt i er monter!

Du hittar avsnittet hät – klick!

Varning för högljudvolym och lite sämre ljud än vanligt, då vi befinner oss på mässan. Hoppas du har överseende och gillar avsnittet ändå. Kärlek Maya


Hi! A new podcast episode is out. Since it is in Swedish I hope I will see you later instead. Kisses