Halloj Halloj! Just nu sitter jag på tåget ner till Skåne och Malmö för att gå på Nordic organic food fair mässan och hälsa på min familj. Jag har aldrig varit på mässan innan, men varje år tänker jag att nästa år ska jag åka ner och nu sitter jag äntligen på tåget. Det är inte bara jag som är på plats utan mina kollegor Annelie och Hannah är så också på plats samt en massa samarbetspartners som bl.a Loelle, Zuii och Bruns. Det är en mässa som endast erbjuder naturliga produkter och mat, vilket är det som jag anser behövs på Stockholmsmässan. Skillnaden mellan denna mässan och Stockholmsmässan är att Natural products Scandinavia är enbart för branschen, alltså inte öppen för allmänheten. Här nedan kan du se kort film från mässan, som är lånad från deras hemsida.

 

För mig som hälsobloggare tycker jag att denna mässa är viktigt att vara med på. Jag vill ju alltid vara “upp-do-date” med det bästa och senaste både inom hälsa, kost och naturlig skönhet, Allt för att du ska kunna hitta det bästa tipsen hos mig när det gäller en hållbar livsstil.
Jag kommer vara på plats båda dagarna och dokumentera allt givetivis. Du kommer hitta uppdatering på bloggen och via både snapchat och instastories. Jag ligger tyvärr lite lågt med youtube just nu och det är för att jag inte riktigt känner mig peppad till att filma. Jag kommer satsa mera på youtube snart, men behöver få in rätt feeling för annars blir det inte bra.

Ser fram emot att landa nere i Malmö om någon timme hos mig kusin och senare i veckan besöka min halta pappa. Vi hörs imorgon igen. Puss och kärlek Maya


 

Hi you! I am somewhere in Sweden on the fast train towards Malmö. I am heading over to the Organic food/ natural products fair that is taking place tomorrow and on Thursday. It’s a b2b fair and for me as an influencer in those categories, this fair is important. I always want to be updated with the latest for your health and have the best tips on the blog for you. 
It’s my first time at the fair and many of the partners from my blogging platform Naturligtsnygg.se, are also going to be there. Actually, my editor in chief is also there lecturing about natural products and green beauty. Keep an eye out for an update from the fair. Kisses Maya