Hej! Oj nu är jag sliten delux… kom precis hem från Allt för hälsa mässan för det är enbart där jag befunnit mig idag. Jag och Ivan har spelat in pod på mässan och det tog x antal timmar för vi hade massor av olika personer vi intervjuade. Det kommer bli ett mycket rolig podavsnitt som förhoppningsvis kommer upp under helgen. Det blir ett special avsnitt bara för att det är Hälsomässan. Så håll utkik!

Men ja nu till galan igår. Jag vann tyvärr inte, men det gjorde de fantastiska tjejerna från supermatsweden. Det är grymma och så värdiga vinnare. Jag är otroligt tacksam över alla som röstade på mig och bara att vara nominerad är ju en bedrift i sig tycker jag. Amazing! Nu till kvällen i bilder från min telefon. Ursäkta kvaliteten, men hade inte med mig min “vanliga” kamera för var rädd att bli av med den i all festyra.

 

Bilder är på mig och min bordsdam Nesrin, som är trogen supporter av mig. Sådana vänner ska man ha. Sedan kom även Yogobes grundare Peter med på ett hörn, som jag känner väldigt väl då jag faktiskt var med och startade upp Yogobe för fem år sedan. Företagets fem första månader arbetade jag med deras sociala medier. Det var en minst sagt spännande tid och idag fem år senare vann Yogobe årets hälsoföretag. Så otroligt kul! Ett stort grattis till dem. Sista bilden är på tjejerna som jag förlorade mot Jenny och Linnea. Kvällen igår var rolig, trevlig och alla var super duktiga som var nominerade. Vid mitt bord satt två nominerade och en av dem vann årets hälsohjälte för sin instats för sexuellt utnyttjade barn. En bra kväll och tack igen till alla som röstat och alla som var med och arrangerade eventet. Stor kram och vi ses imorgon här och i podden kanske. Puss Maya


 

Unfortunately you have to use google translate for this one. So sorry. Hugs Maya