Vi gillar inspirerande profiler som berättar om sin syn på skönhet och som delar med sig av sina bästa skönhetstips. Den här veckan har vi träffat vår härliga bloggare Matilda som driver bloggen Sofilou Organic för en intervju i artikelserien vi kallar “Min skönhet”. Matilda är en en riktig hejare på makeup och vet det mest om vad du bör använda och hur, självklart eko och naturligt! På hennes blogg här på Naturligt Snygg får du ta del av härliga sminkningr, tester, recensioner uppblandat med lite personliga tankar från vardagen!
Vad måste alltid finnas i din sminkväska?
– Läppcerat klarar jag mig inte utan!! Även en grym mascara, ögonbrynspenna och krämrouge… Om vi pratar en liten sminkväska att ta med i väskan!

Hur lång tid lägger du på din skönhetsrutin varje dag?
– Mellan 10 min och 2 timmar! Har jag en stressig morgon går det fort men har jag mycket tid så kan jag sitta i princip hur länge som helst och testa olika grejer.

Har du några knep som du tycker fler borde känna till?
– Tillsätt olja invärtes i din dagliga rutin det har gjort en enorm skillnad för min supertorra hud. Hos mig finns en från Neals Yard eller Odo’s Choice alltid redo i kylskåpet!!

När känner du dig som allra snyggast?
– När jag är i balans och mår bra, ett leende är bästa accessoaren gärna ackompanjerat med ett par sköna jeans en lös t-shirt en over-size kavaj och sköna skor.

Vilka är dina favoritmärken?
– Jag har inga direkta favoritmärken utan jag har plockat ur russinen i kakan och har olika favoriter från olika märken.

En produkt du inte skulle kunna klara dig utan?
All You Need is Me (klick), går att använda till allt , läppar, ansikte frissigt hår och torra toppar, med mera!

Din största skönhetsmiss genom tiderna?
– Som yngre var jag extremt alternativ och har testat de flesta stillar. Jag tror den största missen var när jag avfärgade mitt korpsvarta hår och det var i en knallgul och orange ton, plus att jag gjorde ”undercut” och enbart behöll lugg och två långa hårtestar på varje sida.

Vad lägger du fokus på i din makeup?
– Basen är superviktigt och grunden är en fräsch och återfuktad hy. Sen är mina ögon mitt hemliga vapen, mycket mascara och markerade bryn.

Vad är skönhetslyx för dig?
– Mitt överfyllda sminkbord och obegränsat med tid 😉

Har du en beauty-förebild som du inspireras av?
– Jag tycker att min Mamma är vackrast i hela världen, stylish som tusan och dessutom har hon vid 50+ bytt ut hela sin skönhetsrutin och kör enbart ekologiskt.

Bästa tricket för att känna sig lite extra snygg?
– Sätt på skön musik ta ett glas rött och lägg lite extra krut på highlightern!

Det sägs att skönhet kommer inifrån, hur tänker du kring sambandet mellan kost och skönhet?
– Kost och skönhet går hand i hand och det du väljer att stoppa i dig avspeglas i din hy. Jag undviker att äta gluten och socker och även begränsat med mjölkprodukter. Men jag har inga förbud och tror inte på pekpinnar. Jag äter det jag vill, när jag vill.

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>