Dags för en ny mascara? Vilken tur att vi just fått in de grymma mascarorna från Lotus i shoppen! Dessa måste du testa!
 
Som vi längtat! För oss pågår den ständiga jakten på riktigt bra mascara, därför är vi extra glada över att nu själva vara återförsäljare av Lotus som är just detta – riktigt bra mascara!
 
Här kan vi snacka om pigga fransar, formulan i denna innehåller ekologiskt kaffeextrakt som täcker, fyller och förlänger dina fransar! Den ger en intensiv svärta och innehåller risprotein som ger stadga och finish.
 
Men det är inte bara det som gör att vi älskar den här mascaran! Det som gör den här mascaran extra speciell är att den håller så otroligt bra, den kladdar inte och hamnar inte under ögonen och lämnar mörka ringar. Man skulle kunna kalla den vattenfast men den är vattenlöslig och håller även om du skulle råka gnugga dig lite i ögat under dagen. Den passar även för dig med känsliga som tenderar att irreiteras och bli röda eller svida, detta på grunda av formulans mildhet och rena ingredienser.
 
Hipp hurra för en riktigt bra mascara med 100 procent ekologiska ingredienser, unna dig en inför sommarens alla fester! Köp mascaran här >>>
 

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>