Vaknar av en snorig Anja och en fortfarande hostig Kalle. Kalle har haft feber tidigare i veckan och varit väldigt ynklig, nu är det bara hostan kvar. Jobbigt, tycker han. Justin drog tidigt. Ånej, kaffet slut. Orkar inte dra ut alla nu för att plocka upp kaffe runt hörnet. Lika bra att inte stressa och gå ut senare på nåt kul och ta en finkaffe istället. Vi hamnade på beachen just som Anja vaknade av att snoret rann, asledsen över det var hon. De närmsta två timmarna gick åt till att trösta och bära på henne samtidigt som jag försökte bygga slott till babblarna, som jag lovat. Jättetråkigt för Kalle som hade sett fram emot att leka på stranden med mig.

Sen drog vi iväg för att köpa surfshorts till Kalle. Anja sov. Perfekt. En glad Kalle valde ut sina favoriter, fint. Somnade på vägen hem. Då vaknade Anja. Ledsen över snoret som rann och vägrade ligga i sin säng och ville bara ligga på mig. Mysigt ändå. Sen vaknade Kalle alldeles för tidigt och var arg som ett åskmoln. Arg på Anja visade det sig efter två timmars skrik, gnäll, gråt och host. Phu. Mitt tålamod fick sig en prövning med två gnällisar på samma gång.

Jag lyckades ändå laga middag med ena handen medan jag höll Anja i andra och lekte play doh och ritade med fötterna typ. Sen kom Justin. Och nu ligger jag på sängen med Anja på mig, sussandes, medan de andra bygger med lego. Skitdag för Kalle. Inte lätt att ha en lillasyster alla dagar när han sett fram emot saker som inte alls blir som han tänkt sig. Stackars lilla kille att mamma inte är en bläckfisk. Phu. Orkar jag mer idag? Nä! Nu stänger jag mina ögon en stund jag med och hoppas att morgondagen blir roligare för alla.

Vill se det där glada leendet imorgon

FDBC03E0-8937-4539-9F21-D4AFF15CB28D