Moonsun Organic Beeswax Body Oil. Att ha släta och mjuka ben känns extra härligt under sommaren, eller hur? Salta hav och sand gör mina ben torra och tråkiga och behöver mycket mjuk näring från växtriket för att göra dem mjuka igen.

Först och främst så måste ja säga att det jag hittills testat från Moonsun Organic har varit riktigt bra, så jag hade höga förväntningar på den här kroppspljan. Moonsun Beeswax Body Oil innehåller bivax och havtorn (den gula färgen) och doftar ljuvligt av lindblom och citron. Den här oljan använder jag efter dushen när huden förtfarande är lite fuktig, det går enklare att massera in i huden på så vis. Den lämnar efter sig en slät, len och snyggt glansig hud och framförallt en MJUK hud. Jag använder ingen lotion över och jag ser till att den glidit in ordentligt i huden innan jag tar på mig kläder.

Jag tycker den är ganska dryg om man som sagt använder den på en aningens fuktig hud. Den kan även användas mot exempelvis fnasig hårbotten, på läpparna, gravid magar och fnasiga vinterkinder. Under vinterhalvåret här i Kalifornien blir luften så torr, så då ska denna användas flitigt. Denna kommer jag köpa igen, helt klart! Jag kan varmt rekommendera denna till vem som helst om vill ge huden lite extra kärlek. Oljan får högsta betyg av mig!

Såhär säger min kompis Marre som också använt den ett tag nu. ” Jag gillar den som tusan. Vanligtvis brukar jag inte gilla oljiga produkter då de bara lägger sig som ett lager ovh inte tränger i i huden. Bivaxen mjukar verkligen upp och huden känns fräsch utan att kännas oljig, och den doftar ju gudomligt”

Moonsuun Organic Beeswax Body Oil Finns här

Pris 299 Sek

Betyg 5