Moonsun Vitamin C-serum och Face Cream. Jag har pigmentfläckar i ansiktet. Det  syns ju extra mycket under sommarmånaderna, då de kryper fram tillsammans med den starka solen – här i Kalifornien. Och eftersom C vitamin är ett av de starkaste antioxidanterna så tror jag att det gör skillnad med ett C-vitamin serum som kan hjälpa till att få bukt på detta lilla problem.

Jag har nu använt Moonsun vitamin C-serum i ett par månader, under dagtid tillsammans med fuktkrämen av samma märke. Jag tycker jag ser skillnad i min hudton, den är lite jämnare och med hjälp av ett bra solskydd och hatt så känns det riktigt bra.

Serumet känns uppstramande och ger en superhärlig känsla i huden.  Jag tycker att det kommer ganska mycket under en pumpning så jag försöker pumpa försiktigt, för den är väldigt dryg och så smörjer jag ansikte och hals.

Detta serum innehåller aloe vera, lind, neroli och havtorn – fuktgivande och mjukgörande ämnen som doftar så gott. Detta serum tillsammans med…

Moonsuun Face Cream är för mig en JÄTTE härlig kombo. Jag har använt krämen lika länge,  morgon och kväll och är  mer än supernöjd! Min hy är återfuktad, mjuk och smidig. Jag älskar doften och hur mjuk huden känns direkt och HÅLLER sig så hela dagen och natten.

Jag längtar tills jag får tvätta ansiktet på kvällen och göra min kvällsritual med Moonsuns ekologiska UNDERBARA produkter. Jag använder både serum och krämen till partiet kring ögonen också.

Natt: Rosenvatten, Carrot Oil, Moonsun Face Cream.

Dag: Rosenvatten, Moonsun C-vitamin serum, Moonsun Face cream och solskydd.

Moonsun serum 299 Sek, betyg 4,5

Moonsun Face cream  398 Sek , betyg 5

Moonsun