Juice Beauty Stem Cellular Micro Exfoliant. Under min graviditet så fick jag snällt låta min Green Apple Peel Full Strength från Juice Beauty stå kvar på hyllan, då man helst inte ska utsätta hyn för syra när man är gravid. Men så testade jag den här godingen från samma märke. En slags microdermabration för hemmabruk, i krämform. Ett alternativ till en microderm som man gör på salong.

Tre ggr i veckan är rekommendationerna och det har jag försökt hålla. Efter varje behandling känns huden i ansiktet SÅ jämn, len och frisk. Jag vill så gärna minska mina pigmentfläckar och tycker att den här fixar jobbet, i alla fall för stunden. Hur det ser ut i långa loppet vet jag inte. Det var vansinnigt varmt och soligt när jag började använda den så ansiktet har varit utsatt för sol, trots allt. Och även lite lite sol så gör sig fläckarna påminda. men som sagt, en omedelbar verkan efter varje behandling är GRYMT!

Det är en krämpeeling som man masserar in i huden med små cirkelrörelser. Jag håller på i ett par minuter innan jag med varmt vatten sköljer bort. Vilken olja eller serum som helst sjunker så fint in i huden efteråt. Jag är vansinnigt förtjust i den här produkten och kan rekommendera den till den som vill ha en bra peeling och som vill ge ansiktet en jämnare hudton.

Peelingen städar borta döda hudceller från hudytan, förnyar huden och ger den ny lyster tack vare mikropartiklar från druvkärnor.
“Återställer och förfinar huden med hjälp av Juice Beautys egna mix av stamceller från frukt som har blandats med en ekologisk druvkärnebas som är rik på resveratrol.
Mjukar upp huden och återfuktar den med hjälp av vitamin E.
Lugnar huden efter exfolieringen med hjälp av kamomill och aloe vera.”

Juice Beauty Stem Cellular Micro Exfoliant.

Pris 620 kr

Betyg