Dr. Hauschka Facial Toner. Jag har inte använt toner på flera år. Varför vet jag inte. Jag trodde nog att min hy inte behövde en toner, fast det gjorde den, har jag nu förstått. Under den senaste månaden har jag använt Dr. Hauschka’s Facial Toner morgon och kväll innan Quince Cream från samma märke. Jag har även sprayat på lite under dagen om jag velat fräscha upp mig lite och det har verkligen känts suveränt skönt att ge huden lite extra liv och lyster.

Det härligaste är att den är helt vegan, innehåller inga parabener och är 100% ekologiskt och doftar så fräscht. Bingo!  Jag älskar den här. Flaskan är snygg och med pump, vilket är behändigt. Man behöver inte hålla på med bomullstussar och grejer, bara spraya och klappa in i huden.

En av huvudingredienserna är läkeväxten Trollhassel som har en läkande effekt på huden, drar ihop porer och sägs öka hudens elasticitet. Det tackar vi för. Jag kan verkligen rekommendera den här till dig som har normal till torr hud att använda dagligen. Gärna ihop med en fuktkräm från samma märke, för finast resultat.

Pris 279 kr

Betyg 5