Marina Miracle. Först och främst så måste jag säga STORT GRATTIS till Marina Miracle som tog hem priset för bästa ansiktsprodukt på årets Swedish Health Awards. Marina Miracle är 100% naturliga hudvårdsoljor från Norge med bästa kvalitet med omsorgsfullt utvalda ingredienser. Det här är riktiga mirakeloljor och det var denna produkt de kammade hem priset med. Grymt jobbat.

Jag har testat deras Argan Night Serum med AHA fruktsyror. Jag började använda den under sensommaren några kvällar i veckan och har hållit fram tills nu, när den är slut.

Det här är ett oljabaserat serum med naturliga fruktsyror som argan, aprikos, nattljus och mandel som återfuktar och ger näring. Den hjälper till att jämna ut hudtonen och ger ett fint glow samtidigt som den exfolierar. Min hy har verkligen älskat den här produkten och jag är glad att den räckt så länge. Jag tycker den håller fint hela natten och man vaknar med “dewy skin”, som man ju alltid vill ha. Min hy SLUKAR oljor och jag tycker det är det absolut bästa sättet att återfukta med innan dag- eller nattkrämen. Jag använder oljor som ögonkräm just nu och tycker det känns så skönt runt ögonen. Finns det något bättre än när oljor från växtriket smörjer huden till silkeslen?

Marina Miracle Argan Night Serum

Pris 549 Kr (28ml

Betyg 4,5