C/o Gerd. Så har jag då testat en ny deodorant igen. Jag avslöjar redan nu att den får en femma av mig. Den här deodoranten kommer från det Svenska ekologiska märket C/o Gerd.

Det här är en antiperspirant, fri från parabener och alkohol. Ekologisk. Jag älskar doften som faktiskt påminner lite om muskot på nåt sätt. Perfekt och behaglig storlek på rollern och snygg glasflaska också.

Den här deodoranten har verkligen blivit utsatt för ett hårt test, som vakna kl 06, packa in bebis och prylar i bilen, dra ut till Arlanda, checka in, döda tid, boarda planet och flyga över Atlanten i 10 timmar med en ettåring som bara vill krypa och klättra, stiga av planet och vidare till alla kontroller, vänta och kånka på väska och grejer, in i bilen, kära hem och lasta ur och ha sig.  DET är ett hårt test, men C/O Gerd’s deodorant klarade faktiskt det testet. Och jag är helt ärlig nu, ingen läbbig doft hade letat sig igenom under hela den långa resan 🙂

När jag var hemma i Stockholm fick vi bloggare på Naturligt Snygg chansen att stifta bekantskap med en av C/o Gerds grundare Johan Wiklund. som berättade om deras fantastiska resa de gjort med det här fina varumärket. Härligt med Svenska Eko produkter för hela kroppen. Det här är något ni måste testa.

C/o Gerds unisex deodorant

Pris: 169 SEK

Betyg 5 av 5 möjliga! 

Köp deodoranten här

Besök hemsidan här. 

Läs mer vad Hanna skrivit här