Carrot oil från Rosenserien. En alldeles UNDERBAR ekologisk morrotsolja som jag använt i över en månad nu. Den här oljan innehåller då olja från morot, solros, avokado, vetegroddar, karoten, jojoba, raps och rosmarin. Fantastisk näring för huden som ger otroligt fin lyster.

Carrot oil från Rosenserien

 Jag använder nästan alltid någon form av ansiktsolja. Min hy behöver det en gång om dagen för att kännas mjuk och smidig. Carrot oil från Rosenserien gör jobbet, gånger 1000. Den absorberas lätt in i huden och känns så härlig och inte det minsta oljig liksom. Den lämnar efter sig en fin ton och lyster och jag går runt och känner mig lyxig. Jag har använt den här på kvällarna efter att ha baddat ansiktet med Rosewater.  Sen har jag kräm ovanpå, men ibland skippar jag krämen och går och lägger mig med oljan bara, och är fortfarande mjuk och smidig i hyn när jag vaknar.

Rosenserien Carrot Oil

 Vilken underbar produkt detta är.  Jag förstår varför den blev nominerad till Årets Produkt på Organic beauty Award. Den här ska jag beställa om och ALLTID ha i mitt badrumsskåp. Can’t live without!

Rosenserien.com

Kommer i fin avlång pumpflaska.

Enkel att använda

Svensk och ekologisk 

325 sek

Betyg 5! 

Finns att köpa här