Meny

En liten frukost för två

Vi pep genom Abbot Kinney i morse för att till slut anlända på Erewhon market. Där köptes det diverse kanonbraiga matvaror som alltid är fantastiskt fina, nygjorda och goda. Inte ett ställe man storhandlar på direkt, men deras specialgrejer är bara bäst. Allt från Wraps till rawfood, röror, puddingar, sallader och så juicebaren förstås. Mums. Vi drog i alla fall en avokado toast, en chiapudding och biodynamiskt odlade gubbar plus vattenmelon, våren till ära. Vilka vi två är? Jag och lillbusen såklart, min ständiga vapendragare.

Abbot Kinney Venice Ca

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar

Ett par snyggbilder vi tog för Mammaboost

Mammaboost. Tänk att min tredje bok just nu håller på att formges, av samma tjej som formgav Hälsokick. En rolig och spännande process, att knyta ihop påsen med text, bilder, färg och form, till en bok. Känns galet. Men snart är den här. I Augusti kommer den. Lagom till den där härliga sensommarvärmen, tänker jag.

Här kommer en bild som är tagen på beachen alldeles utanför mig (när det råkade vara uppehåll en kväll från regnhimmel) och en bild uppe i Gritffith Park med hela L.A som backdrop. Det var sista plåtningsdagen, innan Martin skulle åka hem igen. Den dagen hade vi verkligen tur med vädret, det var så varmt och skönt och vi var glada och klara med ett par månaders hårt arbete. Så glada att det krävdes ett litet headstand. :)

Mammaboost

_MG_7674

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar

Up and above

När dimman ligger tjock över havet så är de oftast soligt och fint 20 min upp i bergen, som här, i underbara Topanga Canyon. Vi tog med oss Kalle på hans första hike till fots. Annars sitter han i vagnen. Den här hiken är barnvänlig och inte för lång, fast ändå himla fin med sjukt fin utsikt över Malibus canyons och kullarna i Topanga. Så otroligt skönt att komma upp dit och andas i några timmar och promenera runt… och stanna efter varje meter för att beundra ALLA stenar. Ser ni hur dimman ligger som ett tjockt streck över havet?

Tuna Canyon topanga

Färdigbyggda kojor är ju superkul.

Tuna canyon topanga 1

Det kryllar av små och stora rancher uppe i Topanga. Djur är ju alltid kul, det med.

Hike Topanga Canyon 1Horse ranch topanga 1

Alcapas med fint underbett.

Hike Topanag Canyon

After hike avocado sandwich i bagaget. Älskade lilla gullunge.

Tuna Canyon CA

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar