TÄVLING. Katter på magen. Dans. Dagliga plankor. Vänner. Och höstsol!  I fredags körde vi igång en helgtävling på Facebook där vi bad er berätta om vad som peppar er just nu! Det är SÅ härligt att läsa om allt som piggar upp! 

Här kommer 15 schyssta, peppiga saker som framkallar glädje nu när hösten gör sitt antågande:

# Känner mig pepp och glad av nyfärgat, finklippt och höstfräschat hår.

# Tycker det är underbart att det börjat ploppa upp fina svampar, inte bara i storkogen utan karl-johan (till middag igår) mitt i mitt bostadsområde.

# Känner mig (peppar, peppar, *knack i bordet*) frisk och tillräckligt i fas med träningen för att släpa mig runt mitt livs andra halvmara om en vecka.

# Är glad över träningsinspirationen med (nästan) dagliga plankor och peppen att köra hinderbana och prova ny träning i höst!

# Det fina vädret!

# Jag älskar september för då fyller jag år!

# Ljuvligt skönt att ”sova frukost” med katten sovandes på magen!

# Jag blir pepp av att vara tillbaka på jobbet efter en visserligen lång och oerhört skön och välförtjänt semester. Det är dock fantastiskt härligt att få känna sig behövd och få feedback att man gör ett bra jobb!

# Det som gör mig peppad och otroligt glad – att jag snart åker till gassande sol och varma bad
vill sommarens härliga ljus förlänga i höst – mot mörkret och regnet finna tröst!

# Att det äntligen är höstväder så man kan sitta inne med en bra bok och en kopp te!

# Att jag äntligen har kunnat börja träna efter att haft ryggproblem under ett års tid!

# Något som peppar mig lite extra just nu är att jag ska dansa på dansstationen i Mariestad i höst igen! Det är kvinnor i olika åldrar och vi dansar jazz, musikal och hip hop:) Svårt men så kul! Efteråt är jag alltid påfylld med glädje och energi.

# Långa, uppfriskande, stärkande promenader – och en förnimmelse om den annalkande höstens alla färger och dofter! Det ger mig energi

# Träffa goda vänner!

# Den friska sköna luften, de vackra färgerna, träffa arbetskamraterna efter semestern, njuta av minnena från en underbar ledighet, höra barnens glada skratt och få sköna rutiner i vardagen igen!

 

Stort tack till er alla som var med och berättade vad som peppar er just nu! Extra tack och grattis till Helene Gårdebrink som vann tävligen och får ett fint höstkit med produkter från webbshoppen med posten under de närmaste dagarna!

 

Läs Marita Karlsons inlägg om vad som peppar henne just nu >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>