Månaden mest sålda produkt hos Naturligt Snygg i juni är det populära solskyddet Biosolis Melt-In Cream SPF 30Passa på just nu kan du köpa solskyddet med 10% rabatt!  

Den här lätta solkrämen blev alltså kundernas stora favorit under juni månad! Vi kan verkligen förstå varför, inte nog med att kunderna gillar den, den blev också utsedd till Årets solprodukt i Organic Beauty Awards 2017 med motivationen:

”Utan tvekan vill man ha med denna på sin resa. Den gör jobbet med önskat resultat på vilken breddgrad som helst. Krämen smälter in i huden och den milda behagliga doften tar en direkt till beachen.”

Den lätta formulan sjunker lätt in i huden – därav namnet. Den är vattenavvisande och innehåller inga nano-partiklar, vad mer kan man begära av ett solskydd? Så här säger Hannah om produkten:

– Yes! Älskar den här solkrämen! Det är som en lätt salva som är jättelätt att smörja in i huden. Den funkar lika bra i ansiktet som på kroppen – så snacka om bra multiprodukt. Jag gillar också doften, och den smidiga pumpflaskan. Helt klart en av de bästa jag har testat. Jag förstår att så många gillar den!

Erbjudandet gäller t.o.m. måndag den 3 juli, med reservation för att produkten kan ta slut innan.

Läs mer om kampanjen här >>>

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev & få 10% rabatt vid nästa köp >>>