Den här månaden blev Arganoljan från Loelle Naturligt snyggs storsäljare! Den här oljan är en stor favorit för många! Varje månad listar vi den produkt som våra kunder gillat allra bäst i webbshoppen. Under oktober blev Arganoljan alltså favoriten och vi kan verkligen förstå varför!

 

Så här säger Hannah om produkten:

– Arganolja är en superprodukt eftersom man kan använda den till så mycket olika saker. Jag använder den gärna som ansiktsolja – den är rik på e-vitamin som är bra för mogen hud – men den är också bra i håret. Och så klart kan man använda den som kroppsolja men också som rengöring. Jag brukar också rekommendera att man ska ha den efter sol, eftersom den återfuktar huden riktigt bra. Som sagt – det är inte vilken olja som helst!

 

Arganoljan är uppbyggd av små molekyler vilket gör att den fungerar väldigt bra även på tunn hud som under ögonen. Den är tunn, går lätt in i huden och kan lugna irriterad hy. Oljan har också antiinflammatoriska egenskaper och funkar därför bra även för acnebenägen hy och för dig som har psoriasis.

Just nu kan du köpa Arganoljan från Loelle med rabatt >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>