Den här månaden blev Cover Stick från Maria Åkerberg, Naturligt Snyggs storsäljare! Den här produkten är en riktig favorit som förra året vann titeln “Årets make up-produkt” i Organic Beauty Awards! Och nu kan du handla den till 15% rabatt här hos Naturligt Snygg! 

Varje månad listar vi den produkt som våra kunder gillat allra bäst i webbshoppen. Under januari blev alltså Maria Åkerbergs fasta concealer / coverstick favoriten. Vi är föga förvånade med tanke på hur bra vi själva tycker att den är!


Så här säger vår bloggare Hannah Sjöström om produkten:

– Smart penna med två nyanser i vardera ända. Lätt och mjuk konsistens i själva färgen och den är väldigt lätt att bara dutta på huden. Den ljusa nyansen har jag under ögat för att ljusa upp och den mörkare nyansen är perfekt på blemmor. En av de absolut bästa concealers jag har testat. Tycker också att den är dryg, jag har använt min i ett par månader och inte ens behövt att vässa den ännu. Dessutom har den bra hållbarhet på huden.

I den här coversticken ingår två nyanser, den har en ton i vardera ände, den är också perfekt att använda som en primer för att få ögonskuggan att sitta bättre.

Vår duktiga bloggare och Makeup Artist, Organic Beauty by Linda, ger den också fem av fem i betyg och använder den dagligen!

Köp den nu så får du 15% rabatt! Shoppa Cover Stick – Maria Åkerberg här >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>