Det innovativa hudvårdsmärket Madara lanserar nu tre spännande nyheter i Sverige. Mest nyfikna är vi på de två nya solskydden – ett för kroppen och ett för ansiktet – som innehåller stamceller från nordisk dragon som tillför huden en superdos av antioxidanter som neutraliserar fri radikaler, boostar kollagenproduktionen, motverkar förtida hudåldrande och pigmentförändringar samt hjälper till att reducera fina linjer och rynkor. Plus en högt solskyddsfaktor såklart – bägge produkterna har spf 30.

Madara Plant Stem Cell Age Protecting Sunscreen SPF 30 FACE, 40 ml

 

Ansiktskrämen, Plant Stem Cell Age Protecting Sunscreen SPF 30 FACE, kan användas varje dag året om, då den både ger ett skydd mot solen, luftföroreningar och förtidigt åldrande. Krämen har en liten färgad ton, men blir helt osynlig när man applicerar den i ansiktet.

 

 

 

 

 

Madara Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen SPF 30, 100 ml

 

Vill man skydda större delar av kroppen mot solen är nya Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen SPF 30 rätt val. Denna solskyddskräm är vattenfast och passar hela familjen. Den har en helt genomskinlig textur och syns inte alls på kroppen. Tipset är att använda denna kräm tidigt på säsongen på de delar av kroppen som exponeras först för solen, som tex ansikte, händer och armar.

 

 

 

 

 

regene

 

Den tredje nyheten från Madara är den nya ansiktsmasken RE:GENE, en fuktboostande och lyftande ansiktsmask som verkligen ger ansiktet ett naturligt lyft! Den innehåller uppstramande och volymuppbyggande aminosyra (lipo-peptid från växter och biotech) och revitaliserande björksaft som tillsammans stramar upp huden, minskar synliga ålderstecken som rynkor och fina linjer och ger dig ett ungdomligt glow. Vem tackar nej till det?

 

 

 

 

Här kan du handla alla nyheter från Madara samt spana in de övriga produkterna från märket >>>