Neals Yard Remedies Womens Balance är en kroppsvårdsserie anpassad för kvinnor. Vi erbjuder fem lyxiga produkter i blå glasförpackningar som även är en snygg detalj i badrummet. Dessutom doftar alla produkterna ljuvligt av patchouli, geranium och frankincense! Perfekta produkter när du vill förhöja duschupplevelsen eller ha spa hemma. 

Serien är framtagen för att harmonisera kropp och själ med aromaterapeutiska dofter som lugnar sinnet. Vårdande och närande ingredienser får din kropp i balans oavsett vad som pågår i livet. Serien innehåller Neal’s Yard Remedies bästsäljande oljeblandning Women’s Balance Aromatherapy Blend som harmoniserar obalanser, både fysiska och psykiska, före och under menstruation och klimakteriet.

Just nu: 20% rea på all hudvård från Neal’s Yard Remedies >>>

 

Neals Yeard Remedies Womens Balance-serien:

 

 

Neals Yard Remedies Womens Balance Bath Salts

Ett underbart badsalt som är rikt på mineraler från havssalter i Sydamerika. Badsaltet vårdar och verkar balanserande för kroppen. Patchouli, geranium, ros och frankincense bidrar till en avkopplande känsla för hud och sinne!

Köp här för 285 kronor >>>

 

 

 

 

 

Neals Yard Remedies Womens Balance Shower Oil

En lyxig duscholja som återfuktar huden upp till 24 timmar. Lämnar huden väldoftande, mjuk och len tack vare vårdande oljor som havtorn och macadamia. Fungerar även att använda vid rakning.

Köp här för 295 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

 

Neals Yard Remedies Womens Balance Foaming Bath

Ett lyxigt badskum för dig som älskar att bada! Återfuktar huden och efter badet känns huden mjuk och len med milda och växtbaserade ingredienser såsom aloe vera, geranium, patchouli, ros, frankincense, och vegetabilisk glycerin.

Köp här för 295 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

Neals Yard Remedies Womens Balance Massage Oil

En aromaterapeutisk och lyxig massageolja med omegaoljor som macadamia och havtorn. Oljan verkar harmoniserande och avkopplande för både kropp och sinne. Den lämnar huden både mjuk, len och full med lyster. Fungerar utmärkt att använda som kroppsolja eller i ett varmt bad!

Köp här för 225 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

Neals Yard Remedies Womens Balance Body Cream

En återfuktande kroppskräm för torr hud med vegetabiliska oljor som macademia och havtorn. Kroppskrämen är näringsrik, mjukgörande, vårdande och djupt återfuktande. Den lyxiga body cream kommer i en lyxig blå glasburk som är riktigt fin att ha framme i badrummet!

Köp här för 445 kronor >>>

 

 

 

Utforska alla Neals Yard Remedies produkter från här >>>

Video: Womens Balance-serien för dig som vill hitta ett nytt lugn: