Ekar det januaritomt i din plånbok? Samtidigt som du är sugen på ny spännande makeup? Misströsta inte – nu har du chans att tävla om två härliga makeup-kit som ger dig vinterns snyggaste look.

Tillsammans med det brittiska makeup-märket Lily Lolo har vi satt ihop två härliga kit som innehåller allt du behöver för att fixa vinterns hetaste makeup-trender. Tävlar gör du på vår Facebooksida – klicka här för att komma till tävlingen >>>

Vinstkit 1: fokus på ögonen

En omsorgsfullt lagd ögonmakeup och tydliga ögonbryn är alltid ett vinnande koncept. I vinter är Lily Lolos ögonskuggepalett Pure Indulgence ett perfekt val – från rika choklasbruna toner till gyllene vanilj- och karamell-nyanser skapar du både festliga och mer vardagsnära looker på ett kick. Tillsammans med en bra ögonmakeup-pensel, en kolsvart ögonpenna och ett mörkt ögonbrynskitt sätter du ögonen i fokus i vinter.

Vinst-kit 1 innehåller:

Lily Lolo Eyebrow Duo Dark
Lily Lolo Natural Eye Pencil Black
Lily Lolo Eye Palette Pure Indulgence
Lily Lolo Eye Blending Brush

Totalt värde: 632 kr

Vinstkit 2: lyft fram dina snyggaste sidor

I vinter är det helt rätt att lyfta fram sina vackraste drag med hjälp av lätt contouring och en skimrande rosa rouge. Ge ditt ansikte tydligare konturer, markerade kindben och ett härligt glow. Avsluta med Lily Lolos nya Makeup-mist som gör att sminkningen håller hela dagen. Med detta makeup-kit kommer du att vara ditt allra snyggaste jag – hela vintern!

Vinst-kit 2 innehåller:

Lily Lolo Makeup Mist
Lily Lolo Contour Duo Sculpt & Glow
Lily Lolo Mineral Blush Candy Girl

Totalt värde: 549 kr

Vet du vilket makeup-kit du helst vill ha? I sådana fall är det bara att gå in på vår Facebooksida och tävla (klick!). Tävlingen pågår tom onsdag den 17 januari. Vinnarna kontaktas personligen och presenteras i ett inlägg på naturligtsnygg.se.