Vi fyller på vårt sortiment av de populära och veganvänliga borstarna från EcoTools. Nu kan du trolla med highlighters, bronzers och contouring på en helt ny nivå! 

Bland nyheterna syns flera kit som innehåller flera olika borstar, tex för ögonsmink eller för den perfekta basen. Dessa kommer i olika brickor som du kan använda för att förvara sina borstar – mycket smart och praktiskt!

ecotools_kit

Här ser ni kitet Airbrush Complexion Kit där man kan ställa sina borstar i en skål, och det fins även en liten bricka för sminksvampen att torka på efter tvätt!

ecotools_bukis

Bland nyheterna syns även denna trio med bukiborstar som har särskilda handtag som är lätta att jobba med. Från vänster; Glow Buki för highlighters, Bronze Buki för bronzers och Sculpt Buki för contouring.

EcoTools har en egen kanal på Youtube med många inspirerande filmer där man lätt kan se hur borstarna enklast kan användas för att göra din sminkning ännu snyggare! Kolla in den här >>>

EcoTools borstar är veganvänliga med syntetisk borst, handtagen är gjorda i bambu och borstfästena är gjorda i återvunnen aluminium.

Spana in hela sortimentet, med bland annat schampo för dina sminkborstar (!), beautyblenders i olika storlekar, hårborstar  och borstar och andra verktyg för smink och kropp här >>>