En stor applåd och massa kärlek vill vi ge till svenska Loelle Organic Beauty som dragit igång ett grymt initiativ för att stötta Läkare Utan Gränser nu under den pågående Covid-19-pandemin: för varje såld Loelle-produkt, skänker de 1 krona till Läkare Utan Gränser. Och vi kan alla vara med och stötta detta initiativ genom att välja Loelles produkter. Initiativet pågår tom 13 juli 2020. 

 

– Läkare Utan Gränser gör ett otroligt viktigt arbete världen över, inte minst nu när denna pandemi härjar. För oss på Loelle känns det extra viktigt att stötta dem eftersom vi alltid arbetar för att öka livskvalitetén för våra medmänniskor. Vi kan själva inte bekämpa Covid-19 genom att tillverka botemedlet – men det vi kan göra är att stödja de som behöver hjälpen mest i dessa svåra tider, säger Dominique Samir Guellouchi som grundat Loelle.

Utbrottet av det nya coronaviruset ställer sjukvården inför enorma utmaningar. I detta nu arbetar Läkare Utan Gränser med att ge nödvändig sjukvård och stöd i över 40 länder som drabbats av covid-19. Läkare Utan Gränser skickar sjukvårdspersonal, material och använder nära 50 års erfarenhet av att rädda liv och skydda de mest sårbara i epidemier.

Läs mer om Läkare Utan Gränser och deras viktiga insatser här >>>

Stötta Loelles initiativ och handla Loelle-produkter här >>> 

 

Mer läsning om Loelle:

Loelle stöttar kvinnokooperativ i Ghana >>>

Loelles grundare om varför de stöttar kvinnokooperativ >>>