Bilden ovan: Mordechai på Sverigebesök i oktober 2016

Jag blev superglad när jag tidigare i år fick höra att Yaroks produkter kommit till Sverige. Serien är skapade av den New York-baserade frisören Mordechai Alvow och innehåller både ekologiska schampo, balsam och stylingprodukter.

Jag älskar stylingprodukterna som är väldoftande och lätta, helt perfekta för skandinaviska hår. Klicka här för att läsa min recension om dem.

Och schampo och balsam-produkterna är minst lika bra! De finns i två serier: Feed Your Volume för den som vill ha mer volym, och Feed Your Moiste som är mer fuktgivande.

När Mordechai var i Stockholm tidigare i höstas berättade han att den mest populära produkten i sortimentet är Feed Your Ends Leave In Conditioner, och jag förstår varför!! Den återfuktar håret utan att göra det kladdigt eller tungt. Faktum är att jag också använder den som stylingprodukt i torra toppar.

En annan av mina favoriter är Feed Your Moisture Conditioner Masque: en burk med gyllene fukt-magi, en riktigt dunderkur för torrt hår som dessutom doftar helt underbart!

Klicka här för att se alla mina recensioner på Yaroks schampon & balsam