Hej och VARMT, VARMT välkommen till min sprillans nya blogg och shop här på Naturligt Snygg! 

Jag som skriver heter Linda Öhrström och är makeup-artist och grön skönhetsaktivist. Det innebär att jag arbetar uteslutande med naturliga och ekologiska produkter och att jag tar alla tillfällen jag kan för att sprida budskapet om fördelarna med naturliga skönhetsprodukter (både för oss som använder dem och för miljön)!

För mig känns det superkul att börja blogga här på Naturligt Snygg: här har jag jättefint sällskap av flera härliga bloggare som alla delar samma gröna vision! Dessutom kan jag erbjuda alla de favoritprodukter och varumärken som jag jobbar med dagligen till försäljning i webbshoppen.
Som premiärerbjudande är det 20% rabatt på alla produkter från Weleda tom måndag den 28 november!

Klicka på den här länken så kommer du till min shop >>> 

De senaste månaderna har jag bokstavligt talat vänt ut och in och upp och ner på varenda produkt jag har i mitt sminkkit och i mitt badrumsskåp. Jag har testat, luktat, gnuggat, funderat, betygsatt – och skapat jättemånga blogginlägg med recensioner och betyg på alla produkter i shoppen. Så scrolla ner och läs vidare så hittar du MASSOR av läsning om produkterna – om du är nyfiken på något särskilt kan du kolla på mina kategorier och taggar i spalten här till höger >>>

Framöver kommer jag såklart att fortsätta recensera och betygsätta produkter här på bloggen, men jag kommer också att dela med mig av tips och trix kring makeup och sminkningar. Jag kommer att berätta om vilka naturliga produkter som bäst ersätter olika konventionella ”klassiker”. Jag ger råd och inspiration kring olika trender – och så får ni följa med mig bakom kulisserna på modeplåtningar och sminkningar!

Kolla gärna in den här filmen om mig som teamet på Naturligt Snygg tagit fram – det är en liten teaser om vad som väntar 🙂

linda-film

 

Hoppas att ni kommer att gilla min blogg och hela den gröna härliga eco-beauty-världen lika mycket som jag gör!

LOVE

Autograf_tryck

PS! Vill du träffa mig live? Kom till Acadermiamässan i helgen, jag  finns på plats i Weledas monter och ger sminktips hela helgen!