I morse fick jag lyxa till med både beauty breakfast och häng med ett gäng make up artister. Det var på Johan Svensons underbara butik FAB LAB i Stockholm som danska lyx-eko sminkmärket Kjaer Weis hade lanserings event.

KW har jag älskat sedan start, både i kittet men främst i badrummet och den egna sminkväskan måste jag erkänna. Förpackningarna är så lyxiga att man gärna skryter upp dom på damtoaletten och passar på att skrika lite extra exalterat att det minsann är ekologiskt!

Det har ploppat upp några härliga nyheter sedan vi sågs sist. Speciellt kräm ögonskuggorna var jag nyfiken på. Och då var det nyansen Enticing som jag föll för hårdast. Ser fram emot att få prova den på nästa skönhets projekt.

Screen Shot 2018-10-23 at 11.49.31
Screen Shot 2018-10-23 at 11.52.36Pennor har det kommit, både till läppar och ögon, i flera fina nyanser. Fulla med pigment!
Dagen till ära lanserades den nya väldoftande kroppsoljan. Så vackert förpackad att jag först trodde att det var en parfym. Jag tycker ju att det är att föredra en olja på kroppen som luktar gott framför en parfym!

FullSizeRender 2

FullSizeRender

Extra lyxigt att få hänga med smink kollegorna!