Mer ansiktsoljor åt folket säger vi på Naturligt Snygg. Det är ett av de enklaste sätten att tillföra huden mer fukt, fett och näring – och få till det där hett eftertraktade glowet. Men det inte alltid så lätt att veta vilken olja man ska välja.

En del föredrar att använda rena basoljor, tex jojobaolja, arganolja eller mandelolja som har olika specifika egenskaper (här kan du läsa en guide till rena basoljor). Medan andra tycker att blandade ansiktsoljor är smidigare eftersom de ofta är framtagna för att passa särskilda hudtyper eller hudproblem, som tex torr hud, känslig hud eller problem med acne.

Bland de blandade ansiktsoljorna finns det 10 stycken klassiker som våra kunder handlar om och om igen. Oljeblandningar som blivit många kunders personliga favoriter eftersom de hjälper problemhy, stärker huden och såklart ger ett härligt glow.

 

Spana in kundernas topp-10 bland ansiktsoljor – kanske hittar du din nya favoritolja bland dem: 

NUMMER 1: Mossa Vitamin Oil Cocktail Facial Oil

Mossa Vitamin Oil Cocktail Facial Oil, 30 ml

I den här megapopulära ansiktsoljan samverkar en sprudlande cocktail med inte mindre än 10 olika oljor och växtextrakt från bland annat hallon, jojoba, mandel, havtorn och avokado. Detta är en riktigt prisvärd ansiktsolja som ger riktigt fint resultat – den återställer hudens fuktbalans och har en djupgående, närande verkan. Den ger dig en mjukare hy med fin lyster.

Har du aldrig testat ansiktsoljor tidigare är detta ett säkert kort som inte kommer att göra dig besviken!

Handla här för endast 149 kronor >>>

 

 

 

 

NUMMER 2: Marina Miracle Herbal Face Oil

Marina Miracle Herbal Face Oil, 28 mlDen här ansiktsoljan kallas ibland för ”mirakelolja” eftersom den gör underverk på problemhy. Marina Miracles grundare Marina Engervik utvecklade den för att komma tillrätta med acne och eksem på sin hud – och de fantastiska resultaten har gjort den till en stor succé.

Den här näringsrika ansiktsoljan är utvecklad för kombinerad, känslig och torr hud, och den innehåller en unik kombination av nordiska örter och exotiska kryddor som lugnar, läker och stärker alla typer av problemhy.

Har du problem med känslig, torr och irriterad hud (tom eksem) så är det värt att testa denna olja.

Handla här för 395 kronor >>>

 

NUMMER 3: Pai Skincare Rosehip Bio Regenerate Fruit & Seed Oil Blend

Pai Skincare Rosehip Bio Regenerate Fruit & Seed Oil Blend, 30 mlDen här makalösa ansiktsoljan är Pai Skincares signaturprodukt som vunnit flera priser. Den innehåller en unik blandning av koncentrerad nyponolja från både nyponfröet och nyponfrukten som ger en högre koncentration av näringsrika och välgörande ämnen. Den här oljan passar alla hudtyper (även känslig hud) och minskar synliga ärr, solskador och rynkor i ansiktet.

Det här är en olja du vill investera i om du vill förbättra din huds fasthet och elasticitet samtidigt som du vill minska synligheten av fina linjer och ärr.
Köp här för 365 kronor >>>

 

 

NUMMER 4:  Loelle Organic Face Oil – Argan Oil with Barbary Fig Seed Oil

 

loelle sara nomberg face oil argan oil barbary fig oil kaktusfikon olja arganoljaDen här lyxiga ansiktsoljan består av en näringsrik blandning av arganolja och den nya marockanska superoljan kaktusfikonfröolja. Den har ett extremt högt innehåll av e-vitamin som skyddar huden mot fria radikaler vilket bromsar för tidigt åldrande och ger en elastisk och slät hy. Den har också ett högt innehåll av linolsyra som är antiinflammatorisk och kan lindra akne och eksem.

Den här ansiktsoljan är ett måste om du vill unna din hud en lyxig olja som både vårdar och ger ett wow-glow!

Köp här för 499 kronor >>>

 

 

 

NUMMER 5: RMS Beauty Oil

RMS Beauty OilDen enda renodlade ansiktsvårdsprodukten i kultmärket RMS Beautys sortiment. Denna vårdande och näringsrika ansiktsolja gifter sig perfekt med RMS Beautys makeup-baser. Den har en lätt konsistens som snabbt går in i huden, samtidigt som den har en hög koncetration av näringsrika oljor och örtextrakt med ett rikt innehåll av antioxidanter som skyddar och vårdar huden.

En fantastisk välgörande och väldoftande ansiktsolja – som är ett måste för dig som älskar RMS Beautys makeup.

Köp här för 785 kronor >>>

 

 

 

 

NUMMER 6: Neal´s Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Facial Oil

NYR_Frank_Facial_Oil.jpgDen här djupt närande och vitaliserande ansiktsoljan passar för alla hudtyper. Den innehåller en blandning av frankincense och ekologiska omega-rika botaniska oljor, som återfuktar och tonar huden samt motverkar uppkomsten av fina linjer.

En lyxig och vårdande olja som ger en synbart mer strålande hud.

Köp här för 395 kronor >>>

 

 

 

 

NUMMER 7: Börlind 3 in 1 Facial Oil 30 ml

Borlind-3-in-1-facial-oilDen här oljan går också under namnet ”skärmoljan” eftersom den skyddar huden mot det blåa ljuset från mobiltelefoner, datorer och tv-skärmar. Extra bra olja för alla som sitter många timmar framför datorer och mobiler på jobbet och hemma alltså.

Dessutom innehåller den här oljan flera näringsrika vegetabiliska oljor som verkar mjukgörande, uppstramande och motverkar förtidigt åldrande av huden.

Den här oljan är en bra investering om du har torr, trött eller stressad hud och tillbringar mycket tid framför skärmar.

Köp här för 489 kronor >>>

 

 

NUMMER 8: Estelle & Thild BioCalm Optimal Comfort Rescue Oil

Estelle_Thild_Biocalm_Oil_Box

Det här är en silkeslen ansiktsolja med bland annat vårdande madelolja, aprikoskärneolja och jojobaolja som lugnar huden. Den är extra bra för torr och känslig hy i behov av extra vård. Den har inga tillsatta dofter och passar därför den allra känsligaste huden.

En riktigt bra och trygg ansiktsolja för dig har en hud som kräver lite extra vård och kärlek.

Köp här för 299 kronor >>>

 

 

 

NUMMER 9: Weleda Almond Soothing Facial Oil

Weleda_Face-oil_Almond-600x600

Den här lugnande ansiktsoljan från Weleda är en riktig klassiker. Basen är den milda mandelolja som skyddar huden, men här finns också med extrakt från slånbärsblommor som skapar en lätt, snabbt absorberad film som lugnar irritationer och minskar känslighet.

Den här oljan är perfekt för dig som behöver vårda torr och känslig hud eller som vill skydda huden vid kylig väderlek.

Köp här för 229 kronor >>>

 

 

 

 

NUMMER 10: Bamford Facial Oil 

Bamford-Facial-Oil

Denna vitaminrika olja hjälper till att återfukta huden på djupet. Den innehåller en blandning av ekologisk nyponrosolja, mandelolja och nattljusolja som hjälper till ge huden näring och att återuppbygga och skydda den.

En lyxig olja som är rik på omega-fettsyror, som bidrar med en intensiv fuktboost och som motverkar fina linjer och rynkor.

Köp här för 585 kronor >>>

 

 

 

 

 

Mer läsning för dig: 

Stor guide: allt du behöver veta om ansiktsolja >>

Guide: vilken ansiktsolja passar din hudtyp >>

Hannah Sjöström: Mina 9 bästa ekologiska ansiktsoljor >>