Just nu pågår en härlig kampanj när du shoppar produkter från märket Mádara! Köp valfri produkt och en mild och verksam peeling kommer skickas med gratis i din beställning.

Har du upptäckt Mádara? Om inte; grattis! Du har så mycket att se fram emot. Vi har nyligen fyllt på vårt sortiment av Mádara-produkter med massa härliga nyheter – för att fira detta så får du just nu en gåva på köpet när du beställer produkter från märket!

Det lettiska märket har funnits i ungefär 10 år och är en riktig eko-favorit för många! Produkterna är märkta med Ecocert men hela företaget genomsyras också av ett mer övergripande miljötänk.

Beställer du nu får du alltså en Oil-to-milk scrub (12,5 ml, värde 59 kr) som vi skickar med som en gåva. Skrubben är mild och snäll mot ansiktets känsliga hy samtidigt som den exfolierar effektivt och tar bort döda hudceller som kan täppa igen porer och ger dig en fin lyster. Oil-to-milk Scrub känns inte som en vanlig peeling, till en början är den mjuk och olig, medan du skrubbar bildas ett fint lödder som bidrar till känslan av renhet. Skrubba din hy två till tre gånger i veckan.

Se alla våra produkter från Mádara här >>>

Läs mer om erbjudandet här >>>