Julfirandet står runt hörnet, festsäsongen är i antågande och många gåvor ska planeras till nära och kära. Till nagellacks-junkien vore det väl därför alldeles ypperligt att köpa tre fina lack från det lyxiga franska märket Kure Bazaar, och ge bort dem i en söt presentask?

 

Det är många som älskar franska Kure Bazaar, oss inräknade! De har liksom allt man kan tänkas begäras av sitt lack: vackra nyanser, mycket pigment och hållbart resultat, allt detta förpackat i lyxiga flaskor som mer än gärna får stå synligt i badrummet.

Det som är extra fiffigt med Kure Bazaar-lacken är att kemikalierna i stor mån ersatts av bland annat vete, bomull, majs och potatis! De är också fria från toluene, formaldehyd, dibutylftalater (DBP) och syntetisk kamfer, för att lacken ska vara så snälla som möjligt mot både dig och miljön.

Just nu kan du välja fritt bland alla nyanser vi har i utbudet, mixa, matcha och välja helt enligt din egen smak – så länge du väljer tre stycken så får du här vita lyxiga asken på köpet:

kure_box

 

Kolla in alla lacken här >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>