Välkommen på inspirationskväll med frisören och hårgurun Tabitha James Kraan den 7 oktober hos oss på Naturligt Snygg i Stockholm!
Det blir en helkväll med inspiration, personlig rådgivning och shopping: 20% rabatt på allt från Tabitha James Kraan + möjlighet att handla allt i Naturligt Snygg-shoppen.

 

hannah-tabitha

Under kvällen kommer Tabitha prata om sin resa från konventionell frisör till ekologisk frisör med sitt egna hårvårdsmärke. Hon kommer ge styling-tips samt visa sina produkter – detta är en superchans för dig att lära dig mer om produkterna och ekologisk hårvård! Du kommer även få chans att få personlig rådgivning av Tabitha på vilka produkter som passar just ditt hår. Och självklart kan du handla alla produkter direkt – under kvällen är det 20% rabatt på hela TJK-sortimentet.

 

Boka in en helkväll med rådgivning och shopping 

emmabergqvist

 

Dessutom kommer vi ha hudvårdsterapeuten Emma Bergqvist på plats för ge personlig rådgivning och hudvårdstips till alla besökare.
Emma har nära 20 års erfarenhet av ekologisk hudvård och är diplomerad ekologisk hudvårdsterapeut.

 

 

Kvällen startar kl 18:00 och pågår fram till 20:00, och vi bjuder på dryck och snacks.
Passa på att få möjlighet att prata hårvård med Tabitha, hudvård med Emma och varför inte klämma på lite olika foundations? Ett perfekt tillfälle att hitta de hår- och hudvårdsprodukterna som passar just dig.

 

Anmäl dig så här: Platserna är begränsade och bindande – därför är det först till kvarn!

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till kundservice@naturligtsnygg.se med fullständigt namn på alla som kommer. Därefter kommer du få en bekräftelse om du/ni fått en plats!

Vi ser fram emot att ses måndagen den 7 oktober kl 18:00!

Plats: Naturligt Snyggs kontor på Östgötagatan 42 i Stockholm