Kate Hudson lanserar sin egen hudvård tillsammans med det ekologiska och veganska varumärket Juice Beauty. En kraftfull ansiktsmask som ger huden ny glöd och lyster med noga utvalda ingredienser!

juice beauty kate hudson maskSkådespelaren Kate Hudson, 42, fick sitt genombrott från Oscarsnominerade rollen i filmen Almost Famous. Kate är en kvinna med många bollar i luften, utöver skådespeleriet driver hon två olika modeföretag och en podd. Nu har hon klivit in i skönhetsbranschen eftersom Kate har en kärlek till ren hudvård, och speciellt Juice Beauty, som hon nu har lanserat sin egen ansiktsmask tillsammans med!

Nu kikar vi närmare på den underbara masken (som garanterat kommer bli en favorit i ditt badrumsskåp!):

Juice Beauty Revitalizing Acacia & Rose Powder Mask är inspirerad av Kate Hudsons frisinnade och roliga personlighet, kärlek till ren hudvård och ritualer! Den ljusrosa ansiktsmasken innehåller Vitamin C som vi vet ger huden ett nytt glow, men även finmalen kaolinlera som drar ut orenheter samtidigt som den inte torkar ut huden. Aloe vera lugnar och lågmolekylär hyaluronsyra ser till att ge huden en riktig fuktboost. Ekologiskt druvkärnepulver är en kraftfull antioxidant som motverkar fria radikaler för att bekämpa åldrande hud och skydda mot miljöpåverkan.

Den här ansiktsmasken ger alltså inte en torr, stram effekt som lermasker kan göra utan resultatet blir mjuk, slät hud som ser frisk ut. Det här kommer bli din nya go to-mask!

Klicka hem Juice Beauty Revitalizing Acacia & Rose Powder Mask hos Naturligt Snygg för 424 kronor >>>

Följ med Kate Hudson Juice Beautys farm:

Läs mer om Revitalizing Acacia & Rose Powder Mask  här >>>