Black Friday i all ära, för oss e-handlare klappar hjärtat lite extra för Cyber Monday – online-shoppingens stora dag!

Hos oss på Naturligt Snygg gäller alla fantastiska Black Friday-erbjudanden även idag (klicka här för att komma till dessa). Dessutom erbjuder vi – endast idag måndag – 15% rabatt på all makeup från RMS Beauty.

Vi är många som är förälskade i RMS krämbaserade makeup med baser och färger i lyxiga glasburkar gör det lätt att bli naturligt snygg snabbt! RMS Beautys kokosoljebaserade produkter innehåller vårdande och läkande ingredienser ger din hud lyster, liv och lyfter fram det bästa av dig på ett så naturligt sätt som möjligt.

Här ger vi dig en snabbguide till RMS Beautys härliga lyxiga sortiment:

 

RMS-Beauty-Lip2Cheek-Modest.jpg

 

 

Lip2Cheek – läppfärg och rouge i ett. En storsäljare som finns i 10 nyanser: från skiraste rosa till mörkt lila. Applicera med fingrarna eller Skin2Skin Blush Brush.
Ordinarie pris: 385 kr – Cyber Monday-pris: 327 kr

 

 

 

 

RMS-Beauty-Un-cover-up-shade-11.jpg

 

 

De krämbaserade baserna Un Cover-Up är fantastiska multiprodukter som både kan användas som concealers och foundations. Dessutom vårdande och återfuktande för huden. Applicera med fingrarna eller med Skin2Skin Foundation Brush.
Ordinarie pris: 385 kr – Cyber Monday-pris: 327 kr

 

 

 

RMS Beauty Eye Polish - Aura

 

 

 

Eye Polish är en krämbaserad ögonskugga i 10 stycken supersnygga nyanser med bra täckning och lagom skimmer. Kan också appliceras med fingrarna eller med RMS Beautys Eye Polish Brush.
Ordinarie pris: 270 kr – Cyber Monday-pris: 230 kr

 

 

 

RMS_Beauty_Pressed_Eyeshadow_GR-19

 

 

 

Swift Eye Shadow är pressade puderögonskuggor som finns i 18 olika nyanser. Enkla att applicera och utvecklade för dig som föredrar puderbaserade framför krämbaserade ögonskuggor.
Ordinarie pris: 230 kr – Cyber Monday-pris: 196 kr

 

 

 

 

Living Luminizer

 

 

 

Finaste glowet får du med RMS Beautys grymma highlight och bronzingprodukter: klassikern Living Luminizer har sällskap av bland andra Magic Luminizer, Master Mixer och Buriti Bronzer.
15% rabatt på alla varianter idag såklart! 

 

 

 

 

RMS Beauty ‘Un’ Powder - puder

Un Powder är sammetslena puder som ger din makeup en perfekt finish och ökar hållbarheten. Finns i en ofärgad och tre färgade nyanser!

Ordinarie pris: 385 kr – Cyber Monday-pris: 327 kr

 

 

 

 

 

 

RMS Beauty’s new highlighter palette Luminizer X Quad

 

 

Missa heller inte övriga set och presentförpackningar från RMS – där du får extra många nyanser till ett förmånligt pris!

 

 

 

 

 

 

Passa på att fylla sminkväskan med RMS Beautys strålande makeup idag!

Handla RMS Beauty till oslagbara Cyber Monday-priser här >>>