Nu är det bara timmar kvar. Årets största shoppinghelg ligger runt hörnet och det är många som är peppade på att få sätta sprätt på lönen, unna sig något extra, köpa julklappar och nödvändigheter till nedsatta och förmånliga priser! Men det är lätt att förhasta sig, överkonsumera och göra impulsköp som man sedan ångrar. Därför har vi knåpat ihop den ultimata beauty-listan på sakerna du bör köpa och som du inte kommer ångra efteråt! Utan inbördes ordning, varsågoda:

 

1. Säkra kort
Något du aldrig kommer undan, som du använder dagligen, året runt; förbrukningsvaror! Att köpa på dig bodylotion, schampo balsam, handkräm eller tvål kan aldrig bli fel! Du kommer knappast sluta använda dessa produkter! Skulle du råka köpa en för mycket och är rädd att datumet ska bli kort så är detta perfekt att ge som gå bort-present, lika väldoftande men mer otippat än en blomma!

 

2. Basprodukter
Har du en favorit mascara? Ett rouge som aldrig sviker? Eller en highlighter du bara måste använda dagligen för att få till det där pigga glowet du så gärna utstrålar? KÖP! Passa på att köp ett gäng mascaror, förvarar du dem svalt eller ännu hellre i kylskåpet så håller de längre. Varför inte bunkra upp ett lager så kanske du klarar dig till nästa års Black Friday?

 

3. Rena produkter
Vi som älskar oljor av alla dess slag vill slå ett slag för att köpa den här typen av rena produkter som du sen kan använda till lite vad säsongen kräver. Bunkra med arganolja, kokosolja, mandelolja, eteriska oljor, you name it! På så vis kan du ha ett lager av produkter som du antingen kan använda rena, som serum, på torra nagelband, i hårtopparna eller att ta invärtes. Det är ju också perfekt att ha hemma om du skulle få för dig att göra din egen deo, om du vill behandla ett irriterande eksem eller vill addera extra näring i din dagkräm.

 

4. Lyxen
Vissa produkter kanske du i vanliga fall anser vara onödig lyx – men kanske inte om de inte är så där onödigt dyra? Passa på att unna dig något lyxigt från ett märke som ger dig känslan av det där lilla extra. Ibland är det just den där lyxiga känslan du behöver för att lyfta en grådassig dag. Vi tänker vältra oss i produkter från RMS Beauty och Kjaer Weis som får oss att känna oss som Hollywood-stjärnor även när februari är som gråast och plånboken ekar tom – för det är vi värda!

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>