Årets största shoppinghelg ligger runt hörnet och det är många som är peppade på fynd, att unna sig något extra och kanske köpa några av årets julklappar!

Men det är lätt att förhasta sig, överkonsumera och göra impulsköp som man sedan ångrar. Därför har vi samlat några tips på grejer att satsa på och som du förhoppningsvis inte kommer ångra efteråt! Utan inbördes ordning, varsågoda:

1. Produkter du använder varje dag = säkra kort
Något du aldrig kommer undan, som du använder dagligen, året runt; förbrukningsvaror! Vi tänker främst på handtvål, deo, duschkräm (det är ju alltid någon i familjen som duschar) bodylotion, schampo, balsam och handkräm. Det kan aldrig bli fel! Skulle du råka köpa en för mycket och är rädd att datumet ska bli kort så är detta perfekt att ge som gå bort-present, lika väldoftande men mer otippat än en blomma!

2. Basprodukter i sminkväskan
Har du en favoritmascara? Ett rouge som aldrig sviker? Eller en foundation du bara måste använda dagligen för att få till det där pigga glowet du så gärna utstrålar? Kan vara läge att lägga i kundkorgen. Om du förvarar mascaror och foundation svalt och mörkt så håller de längre.

3. Rena produkter = multiprodukter
Vi som älskar oljor av alla dess slag vill slå ett slag för att köpa den här typen av rena produkter som du kan använda som multiprodukter och som räcker länge. Exempelvis arganolja, mandelolja, ricinolja eller multibalms och salvor. Dessa kan du använda som de är; som serum, på torra nagelband, i hårtopparna men de är också bra att blanda om du vill addera extra näring i din dagkräm tex.

4. Passa på att lyxa till det 
Vissa produkter kanske du i vanliga fall anser vara onödig lyx – men kanske inte om de är nedsatta i pris? Det kanske är dags att unna sig något från ett märke som ger dig känslan av det där lilla extra. Lyx för oss är choklad och superfoods men också lite dyrare hudvård och smink. Allt som piggar upp en grå novemberdag!