{"id":27479,"date":"2016-06-22T06:00:56","date_gmt":"2016-06-22T06:00:56","guid":{"rendered":"https:\/\/hanna.metromode.se\/?p=14703"},"modified":"2016-07-01T15:08:32","modified_gmt":"2016-07-01T13:08:32","slug":"supergrona-art-solrosbiffar","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/2016\/06\/22\/supergrona-art-solrosbiffar\/","title":{"rendered":"Supergr\u00f6na \u00e4rt och solrosbiffar"},"content":{"rendered":"
Det h\u00e4r \u00e4r ett recept som jag l\u00e4ngtat efter att f\u00e5 dela med mig av! Jag och Agnes (som \u00e4r tjejen bakom bloggen Cashewkitchen<\/a>)\u00a0har n\u00e4mligen gjort ett receptbyte d\u00e4r jag nu testat hennes supergoda gr\u00f6na \u00e4rt – & solrosbiffar. Agnes lagade min kokos & linskr\u00e4m, hennes version av den hittar\u00a0du h\u00e4r<\/a>. Agnes har verkligen ett fantastiskt fint formspr\u00e5k och bjuder\u00a0p\u00e5 l\u00e4ckra recept med minst sagt vackra foton till. Alltid med en lyxig k\u00e4nsla p\u00e5 enkla ingredienser! Kolla in hennes blogg<\/a> s\u00e5 ser ni vad jag pratar om. Dom h\u00e4r biffarna blev verkligen otroligt goda och var v\u00e4ldigt enkla att g\u00f6ra. Nog pratat, nu till receptet!<\/p>\n jag gjorde\u00a010 biffar av receptet<\/em><\/p>\n 500g frysta gr\u00f6na \u00e4rtor kokosolja till stekning Wrap, jag anv\u00e4nde den h\u00e4r<\/a>, finns ofta p\u00e5 t.ex Coop & Willys<\/em> Glutenfri, raffinerat sockerfri, utan \u00e4gg, utan n\u00f6tter, mejerifri.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" Det h\u00e4r \u00e4r ett recept som jag l\u00e4ngtat efter att f\u00e5 dela med mig av! Jag och Agnes (som \u00e4r tjejen bakom bloggen Cashewkitchen)\u00a0har n\u00e4mligen gjort ett receptbyte d\u00e4r jag nu testat hennes supergoda gr\u00f6na \u00e4rt – & solrosbiffar. Agnes lagade min kokos & linskr\u00e4m, hennes version av den hittar\u00a0du h\u00e4r. Agnes har verkligen ett fantastiskt fint formspr\u00e5k och bjuder\u00a0p\u00e5 l\u00e4ckra recept med minst sagt… L\u00e4s mer <\/i><\/a><\/p>\n","protected":false},"author":13,"featured_media":28795,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":[],"categories":[30,28,33,34,35,36,38,39,40,42,44],"tags":[],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/27479"}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/users\/13"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=27479"}],"version-history":[{"count":0,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/27479\/revisions"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/media\/28795"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=27479"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=27479"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=27479"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}SUPERGR\u00d6NA \u00c4RT – & SOLROSBIFFAR<\/h3>\n
\n2 n\u00e4var gr\u00f6nk\u00e5l
\n3 sm\u00e5 n\u00e4var f\u00e4rska \u00f6rter, jag tog lika delar salvia, basilika och citrontimjan
\n1 zucchini + 1\/2 tsk salt
\n2,5 dl grovhackade, naturella solrosk\u00e4rnor
\n3 vitl\u00f6ksklyftor
\n3 msk chiafr\u00f6n
\n3 msk majsst\u00e4rkelse
\n1 r\u00e5gad tsk oraffinerat havs\/bergssalt (lite mindre om du anv\u00e4nder bordssalt)
\nen nypa chiliflakes
\nsvartpeppar<\/p>\n
\nflingsalt till garnering
\n\u00f6rter till garnering<\/p>\nSERVERINGSF\u00d6RSLAG<\/strong><\/h3>\n
\nJordgubbar
\nR\u00f6dl\u00f6k
\nBladspenat
\nBasilika
\nJordn\u00f6tssm\u00f6r blandat med \u00f6rtsalt och kokosmj\u00f6lk<\/p>\nG\u00d6R S\u00c5 H\u00c4R<\/strong><\/h3>\n
\n
FRI FR\u00c5N<\/strong><\/h3>\n