{"id":271,"date":"2013-06-22T15:21:57","date_gmt":"2013-06-22T13:21:57","guid":{"rendered":"https:\/\/hurbrasomhelst.se\/?p=271"},"modified":"2018-10-25T07:41:19","modified_gmt":"2018-10-25T05:41:19","slug":"pavlova-med-sommarens-godaste-bar","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/2013\/06\/22\/pavlova-med-sommarens-godaste-bar\/","title":{"rendered":"Pavlova med sommarens b\u00e4r och f\u00e4rsk mynta"},"content":{"rendered":"

\"_MG_9252_blogg\"<\/a><\/h2>\n

<\/h2>\n

\"_MG_9254_blogg\"<\/a> \"_MG_9274_blogg\"<\/a><\/h2>\n

\"_MG_9284_blogg\"<\/a><\/h2>\n

Pavlova med sommarens godaste b\u00e4r och f\u00e4rsk mynta<\/h1>\n

Ingredienser<\/h2>\n

4 \u00e4ggvitor
\n1\/2 krm salt
\n2 dl steviastr\u00f6
\n1 msk majsst\u00e4rkelse Maizena
\n1 tsk \u00e4kta ekologiskt vaniljpulver
\n1 tsk vitvinsvin\u00e4ger\/\u00e4ppelcidervin\u00e4ger
\nKokosolja till att sm\u00f6rja formen<\/p>\n

G\u00f6r s\u00e5 h\u00e4r:<\/h2>\n

S\u00e4tt ugnen p\u00e5 225 C.\u00a0Vispa \u00e4ggvitor och salt till h\u00e5rt skum med hj\u00e4lp av en elvisp. Tills\u00e4tt steviastr\u00f6t lite i taget under vispningen, forts\u00e4tt vispa tills smeten \u00e4r h\u00e5rd. Vipsa sen ner i majsst\u00e4rkelse, vaniljpulver och vin\u00e4ger.\u00a0Sm\u00f6rj en form med l\u00f6stagbara kanter, strl f\u00f6r ca 8 bitar t\u00e5rta. Bred ut smeten och g\u00f6r en liten f\u00f6rdjupning i mitten d\u00e4r fyllningen senare kommer att l\u00e4ggas.\u00a0S\u00e4tt in formen i nedre delen av ugnen. S\u00e4nk ugnstemeraturen till 125\u00b0C. Gr\u00e4dda ca 1 1\/2 timmar. St\u00e4ng av v\u00e4rmen och l\u00e5t formen st\u00e5 kvar tills ugnen svalnat.\u00a0L\u00e5t botten svalna. Lossa kanten p\u00e5 formen med en kniv.L\u00e4gg t\u00e5rtbotten p\u00e5 ett fat och dekorera med vispad gr\u00e4dden eller kokosgr\u00e4dde och garnera med jordgubbar, k\u00f6rsb\u00e4r och f\u00e4rsk mynta.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Pavlova med sommarens godaste b\u00e4r och f\u00e4rsk mynta Ingredienser 4 \u00e4ggvitor 1\/2 krm salt 2 dl steviastr\u00f6 1 msk majsst\u00e4rkelse Maizena 1 tsk \u00e4kta ekologiskt vaniljpulver 1 tsk vitvinsvin\u00e4ger\/\u00e4ppelcidervin\u00e4ger Kokosolja till att sm\u00f6rja formen G\u00f6r s\u00e5 h\u00e4r: S\u00e4tt ugnen p\u00e5 225 C.\u00a0Vispa \u00e4ggvitor och salt till h\u00e5rt skum med hj\u00e4lp av en elvisp. Tills\u00e4tt steviastr\u00f6t lite i taget under vispningen, forts\u00e4tt vispa tills smeten \u00e4r… L\u00e4s mer <\/i><\/a><\/p>\n","protected":false},"author":13,"featured_media":30682,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":[],"categories":[49,30,61,38,40,44],"tags":[53,68],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/271"}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/users\/13"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=271"}],"version-history":[{"count":0,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/271\/revisions"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/media\/30682"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=271"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=271"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=271"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}