{"id":15154,"date":"2016-06-07T17:44:10","date_gmt":"2016-06-07T15:44:10","guid":{"rendered":"https:\/\/hanna.metromode.se\/?p=15154"},"modified":"2016-06-29T17:42:04","modified_gmt":"2016-06-29T17:42:04","slug":"pastamiddag-pa-balkongen-enkel-vardagsvego","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/2016\/06\/07\/pastamiddag-pa-balkongen-enkel-vardagsvego\/","title":{"rendered":"Pastamiddag p\u00e5 balkongen – enkel vardagsvego"},"content":{"rendered":"

\"glutenfri_farskpasta_hurbrasomhelst_2.jpg\"V\u00e5r balkong \u00e4r den b\u00e4sta s\u00e5 h\u00e4r \u00e5rs. Det \u00e4r sol dygnet runt k\u00e4nns det som. S\u00e5 himla h\u00e4rligt att alltid kunna ha \u00f6ppet och f\u00e5 en utomhusk\u00e4nsla \u00e4ven fast vi bor n\u00e5gra v\u00e5ningar upp. Vi har inrett den med massvis med blommor och snickrat ihop en sittm\u00f6bel\u00a0av gamla byr\u00e5l\u00e5dor. Mer bilder fr\u00e5n det kommer i ett annat inl\u00e4gg!<\/p>\n

Ig\u00e5r \u00e5t vi i alla fall en magisk middag d\u00e4r ute. Glutenfri f\u00e4rskpasta med stekta champinjoner, persilja, basilika och tomat – bland annat. Nedan kommer lite riktlinjer p\u00e5 hur vi gjorde den.<\/p>\n

INGREDIENSER<\/strong><\/h3>\n

Champinjoner
\nL\u00f6k
\nVitl\u00f6k
\nStora vita b\u00f6nor
\nPersilja
\nBasilika
\nBladspenat
\nK\u00f6rsb\u00e4rstomater
\nCitronzest
\nSalt
\nSvartpeppar
\nVitvinsvin\u00e4ger<\/p>\n

Glutenfri f\u00e4rskpasta, jag anv\u00e4nde en ljuvlig fr\u00e5n Garant<\/p>\n

Olivolja
\nKokoslja att steka i
\nEventuellt parmesanost att toppa med<\/p>\n

G\u00d6R S\u00c5 H\u00c4R<\/strong><\/h3>\n
    \n
  1. Stek l\u00f6k och vitl\u00f6k i lite kokosolja p\u00e5 l\u00e5g v\u00e4rme tills det mjuknat.<\/li>\n
  2. Ha i champinjonerna, tomaterna och dom stora vita b\u00f6norna. Riv i lite citronzest. Stek p\u00e5 medelv\u00e4rme tills champinjonerna f\u00e5tt lite yta och tomaterna mjuknat en aning.<\/li>\n
  3. Sl\u00e5 p\u00e5 en skv\u00e4tt vitvinsvin\u00e4ger, salta och peppra. L\u00e5t st\u00e5 och gotta ihop sig. Sist l\u00e4gger du i bladspenat som f\u00e5r mjukna med resten.<\/li>\n
  4. Koka upp pastavatten, ha i salt och en skv\u00e4tt olivolja och koka sedan pastan enligt anvisningarna p\u00e5 f\u00f6rpackningen.<\/li>\n
  5. L\u00e4gg upp pastan p\u00e5 tallrikar, l\u00e4gg p\u00e5 svampblandningen, f\u00e4rsk basilika, persilja, lite olivolja och eventuellt en extra nypa salt och peppar. Toppa eventuellt med lite riven parmesanost. Smaklig m\u00e5ltid!<\/li>\n<\/ol>\n

    FRI FR\u00c5N<\/strong><\/h3>\n

    Glutenfri, raffinerat sockerfri, utan n\u00f6tter. G\u00f6rs enkelt mejerifri genom att utesluta parmesanosten.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

    V\u00e5r balkong \u00e4r den b\u00e4sta s\u00e5 h\u00e4r \u00e5rs. Det \u00e4r sol dygnet runt k\u00e4nns det som. S\u00e5 himla h\u00e4rligt att alltid kunna ha \u00f6ppet och f\u00e5 en utomhusk\u00e4nsla \u00e4ven fast vi bor n\u00e5gra v\u00e5ningar upp. Vi har inrett den med massvis med blommor och snickrat ihop en sittm\u00f6bel\u00a0av gamla byr\u00e5l\u00e5dor. Mer bilder fr\u00e5n det kommer i ett annat inl\u00e4gg! Ig\u00e5r \u00e5t vi i alla fall… L\u00e4s mer <\/i><\/a><\/p>\n","protected":false},"author":13,"featured_media":15557,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":[],"categories":[30,33,34,36,38,40,44],"tags":[],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/15154"}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/users\/13"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=15154"}],"version-history":[{"count":0,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/15154\/revisions"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/media\/15557"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=15154"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=15154"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=15154"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}